|

FOTO-VIDEO: Candidații PSD Alba și-au depus dosarele pentru parlamentare. Ținta organizației: un senator și trei deputați

IMG_4347După ce listele PSD Alba pentru alegerile parlamentare au fost validate de Comitetul Executiv Național, a venit momentul ca partidul să își prezinte oficial candidații. Daniel Breaz, Ioan Dîrzu, Cornel Suciu, Gheorghe Damian, Cornel Murg, Călin Andreș și alți candidați au fost prezenți într-o conferință de presă a PSD Alba în care au vorbit despre campania care urmează și despre obiectivele partidului pentru aceste alegeri. După terminarea prezentării, echipa PSD s-a deplasat la Biroul Electoral pentru depunerea dosarelor de candidatură. 

Momentele de tensiune din PSD Alba s-au terminat odată cu finalizarea listelor pentru alegerile parlamentare. Partidul și-a stabilit candidații și a ieșit în fața presei pentru a-i prezenta.

La conferința de miercuri au participat cei care vor intra în cursa electorală pentru un mandat de deputat sau senator.

14875395_1264736920214572_1497582901_nSuntem pregătiți, după mai multe dezbateri, cu cea mai bună listă de candidați pe care o care județul Alba. Este pentru prima dată în ultimi 12 ani când PSD Alba vine cu o propunere de candidați proprie, adică din județul Alba. De fiecare dată am avut câte unul sau doi candidați din afara județului. Acum venim doar cu colegi din județul nostru și îndrăznesc să spun că sunt cei mai buni pe care îi avem în județul nostru”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu.

Obiectivele partidului sunt destul de îndrăznețe și își propun ca la nivelul județului Alba să obțină un mandat de senator și trei de deputat, potrivit rectorului Daniel Breaz.

Target-ul PSD la aceste alegeri va fi de un senator și trei deputați. Ne vom bate, vom merge cu o campanie pozitivă pentru că PSD are o platformă, avem ce să le transmitem cetățenilor și avem lucruri pe care le-am demonstrat. Avem ce spune, avem oameni bine pregătiți pe liste, începând de la prima poziție până la ultima poziție, oricare dintre acești colegi pot face față cu brio unei poziții de parlamentar în județul Alba”, a declarat rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, candidat pe primul loc la Senat.

Referitor la candidatura sa, rectorul a reluat declaraţiile din urmă cu două săptămâni, când spunea că dorește să candideze pentru că România are nevoie de o comisie cu expertiză în educație.

Mergem cu o expertiză pe învățământ și dorim să ajungem în Parlament  (n.r. el și alți rectori din țară care și-au depus candidaturile) tocmai pentru a construi ceva pentru România. O țară care are o națiune și un popor educat va fi o țară care prosperă. Trebuie să avem atitudine față de România, iar asta o poate avea doar un popor educat”, a declarat Daniel Breaz.

La conferință a fost prezent și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian care se află pe locul trei pe listă. Deși șansele de a prinde un mandat de deputat sunt pur teoretice, Damian spune că ar renunța la primărie și că, după anii petrecuți la cârma administrației locale, are oameni bine pregătiți, care i-ar putea lua locul.

După terminarea conferinței, candidații s-au prezentat la Biroul Electoral Județean unde și-au depus dosarele de candidatură.

LISTA PSD Alba pentru alegerile parlamentare 2016:

Camera Deputaților:

Ioan Dîrzu

Cornel Suciu

Gheorghe Damian

Marcela Dărămuș

Horațiu Clepan

Dan Gabriel Bărbuleț

Aurel Ispas

Senat

Daniel Breaz

Ioan Călin Andreș

Cornel Murg

Elena Aron.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=526675avatar Publicat de pe 26 octombrie 2016
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

6 comentarii pentru “FOTO-VIDEO: Candidații PSD Alba și-au depus dosarele pentru parlamentare. Ținta organizației: un senator și trei deputați”

 1. Iar va bate PNL de va sar capacele.
  Numai oameni unul si unul ….. caractere adevărate .
  Îmi pare rău da sunteți toți ca unu.
  Cea mai tare echipa …. echipa de ce? Echipa de hochei…patinați mai rău ca aia pe gheata .
  Breaz e ca robotu de bucătărie face de toate: rector, senator, s-a visat și ministru învățământului și azi mâine președinte la organizația PSD Alba.

  O fi greu sa fi în PNL sa nu ai adversar ? :)))

 2. Tulai Doamne . . . !!! „6 cai frumosi” si . . .

 3. Vaiiiii de voi

 4. Vai de noi.Probabil d na vrea sa continue maltratarea sistemul educational si la nivel national. In rest aceasi incompetenti din institutiile statului plus mamuti.

 5. DOAMNE! CUM SA NU INDRAZNESC SA CRED,in acest oras Cimpeni IN OAMENI care nu conduc destinele acestui loc minunat,DAR DOAMNE cum pot sa indraznesc sa cred in ceilalti care au puterea si carora le pastram canile si galetile ,le pastram in minte gropile,gaurile si rascolirea orasului in functie de firmele binevoitoare de 20 ani,faimosul plan de urbanizare si bietele caladiri care se mai costruiesc sunt asezate ca magarul in turma de oi, strazi ca in secolul trecut care se pravalesc in albie ,vai murdare,sute,sute de aistati social care nu fac nimic doar voteaza,,,fonduri europene zeroo,primarie 150 specialisti in nemuri si pile,DOAMNE SIGUR POT SA INDRAZNEC!!!!!! SA CRED CA ACESTI OAMENI AI TAI VOR SA DEVINA SENATORI SI DEPUTATII.DOAMNE OARE POT SA CRED CA APROBI NESIMTIREA IN LOCUL DRAGOSTEI FATA DE OAMENI ,IN LOCUL FAPTELOR BUNE A OAMENILOR CINSTITI SI CARE NU MINT,DOAMNE NOI II SI PLATIM PENTU AFACE LUCRURI BUNE DAR OARE EI SUNT OAMENI!!!

 6. unul din alba
  avatar

  Nu mai este mult si vom scapa de toti de la PSD si PNL. Hai sa dam crezare si altora.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
 • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
 • vara: Multumim din inima
 • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
 • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI