Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Caravana Minimax, la Alba Iulia. Sute de copii s-au întâlnit cu personajele preferate din desenele animate. Stații de joacă și tombolă cu premii

Publicat

IMG_1404Cetatea Alba Carolina a devenit sâmbătă, 3 septembrie, o atractivă, colorată și încărcată stație de joacă. Sute de copii, însoțiți de părinți, au venit în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a se întâlni cu personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg, în cadrul evenimentului „Ziua Campionilor Minimax”. 

Sâmbătă, începând cu ora 13.00, cei mici s-au putut distra în cinci staţii de joacă amenajate în Piața Cetății din Alba Iulia. La acestea copiii s-au întâlnit cu personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni şi jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Fraţii Kratt, Mia şi Bibi Blocksberg.

Micuții au primit un permis de călătorie cu care pot colecţiona diverse ştampile. De asemenea, cei mici au primit câte o ștampilă pentru fiecare probă trecută cu succes, astfel:

– Pompierul Sam – În echipă de patru, copiii au salvat pisicuța care stătea înspăimântată pe acoperiș, între flăcări

– Patru prieteni şi jumătate – Copiii au avut nevoie, pe parcursul cercetării, de logică și de concentrare maximă

– Fraţii Kratt – Cei mici pus la locul potrivit „power discurile” și au ajutat albinuțele să zboare la flori

– Bibi Blocksberg – Micuții au nimerit pălăriile de vrăjitoare folosind cerculețe. Tot la această stație, copiii au arătat cât de rapizi sunt, reușind să prindă cât mai multe bețe

– Zorro – Copiii au încercat cum este să fi Zorro, păstrându-și echilibrul pe „acoperiș”

Odată adunate cele cinci ștampile (câte una din fiecare stație de joacă) și completat talonul, copiii au putut participa, din oră în oră, la o tragere la sorţi cu premii. Ultima extragere a fost programată la ora 17:30.

YouTube video

În afară de stații, copiii s-au jucat pe insula Bebi și pe trambulină, au putut face fotografii cu Mia și au desenat pe posterul Mia and Me. De la eveniment nu au lipsit nici mascotele Minimax, spre bucuria micuților care s-au grăbit să își facă fotografii cu acestea.

„Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam”, au transmis reprezentanţii televiziunii Minimax.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax