Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cătălin Bordea și Sergiu au distrat peste 200 de albaiulieni în Ambrozia

Publicat

Clubul Ambrozia a găzduit, miercuri seară, al doilea eveniment de stand-up comedy din acest an.  Este vorba despre show-ul oferit de Cătălin Bordea și Sergiu, care i-au distrat pe cei peste 200 de albaiulieni prezenți în club.

Dacă Bordea este un invitat obișnuit la Alba Iulia, Sergiu a fost pentru prima dată în orașul nostru. Adeptul unor glume scurte și cu dichis, Sergiu a prezentat mini-scenarii al căror final era previzibil sau trebuia descoperit de spectatori.

După Sergiu, pe scenă a intrat Cătălin Bordea. Recent despărțit de iubită, actorul din Botoșani a uluit spectatorii cu glumele sale noi, în care fosta lui relație a fost subiectul principal.

Cei care au ales să meargă  la seara de stand-up, sigur nu au regretat. Vă prezentăm mai jos imagini foto-video de la evenimentul de miercuri:

Atenție! Filmul conține cuvinte vulgare.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun


[nggallery id=249]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax