Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Cei PATRU suspecţi în cazul jafului de la o benzinărie din Blaj, aduşi la audieri la IPJ Alba. Au filat zona cu o zi înainte de tâlhărie

Publicat

DSC_0751 La două luni de la jaful petrecut la o benzinărie din Blaj, în urma căruia patru bărbaţi au furat peste 20.000 de lei după ce au agresat-o pe angajata staţiei, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi, iar în cursul zilei de marţi, în jurul orelor 17.00 au fost aduşi la sediul IPJ Alba pentru audieri. Potrivit şefului serviciului de Investigaţii Criminale IPJ Alba, Cristian Mureşan  suspecţii au filat zona cu o zi înainte de jaf, iar banii pe care i-au furat i-au folosit  în scopuri personale.

Marţi, în jurul orei 17.00 poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J. Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale i-au adus la audieri la sediul IPJ Alba pe cei patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, de asemenea şi pe numele altor şase persoane care urmează să fie audiate în calitate de complici sau martori, au fost emise mandate.

Cei patru bărbaţi care au fost aduşi la audieri la sediul IPJ Alba sunt din localităţile Sovata, Chibed şi Sărăţen, judeţul Mureş.

YouTube video

„Aceştia în noaptea de 20/21.11.2014 au tâlhărit angajata de la benzinăria Lukoil din Blaj, de unde au şi sustras suma de 23.000 de lei. Au spus că înainte au fost şi au filat zona, după care a doua zi s-au întors au agresat femeia, au oprit energia electrică, au sustras suma de bani şi au plecat spre casă. Au avut o maşină pe care au împrumutat-o de la un consătean. Banii i-au împărţit egal şi fiecare i-a cheltuit personal. Sunt suspecţi şi vor fi reţinuţi, sperăm şi arestaţi pentru comiterea de infracţiuni de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal”, a spus şeful serviciului de Investigaţii Criminale IPJ Alba, Cristian Mureşan.

YouTube video

Peste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat marţi dimineaţa 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, transmite IPJ Alba.

Activităţile au vizat domiciliile a 10 persoane din localităţile Sovata, Chibed şi Sărăţeni, judeţul Mureş.

La această acţiune participă poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J. Alba care sunt sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciilor de Operaţiuni Speciale Alba şi Mureş.

Reamintim că bărbaţii au atacat-o pe angajata stației de carburanţi, în momentul în care femeia a ieșit afară din bezinărie. Cei patru hoți au furat 22.000 de lei din seiful benzinăriei și au plecat fără urmă.

Bezinăria se află la intrarea în Blaj dinspre Alba Iulia, reprezentanţă Lukoil şi este dotată cu camere video de supraveghere.

Atacatorii au lovit-o pe angajata benzinăriei cu pumnul în zona feţei, provocându-i răni la ochi şi la maxilar. Au legat-o cu bandă adezivă, la mâini şi la ochi şi au ameninţat-o să le dea cheia seifului. Femeia a cedat presiunilor, iar agresorii au furat banii şi au părăsit locul jafului. Victima a reuşit să apese butonul de panică, iar în scurt timp la faţa locului au ajuns reprezentanţii firmei de pază, ai poliţiei şi SMURD.

Femeia a fost transportată la spitalul din Blaj.

Citeşte şi FOTO | JAF la o benzinărie din Blaj. Patru bărbați au furat peste 20.000 de lei, după ce au atacat-o pe angajata stației de carburanţi

FOTO: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax