|

FOTO-VIDEO: Cinci concurenți în a doua seară a Festivalului de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia


IMG_0099A doua seară a Concursului de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a adus pe scena Casei de Cultură, alți cinci concurenți care au cântat pentru marele trofeu. Câștigătorii acestei ediții vor fi anunțați duminică, iar cei mai buni interpreți vor evolua din nou pe scenă.

Ce de-a XI-a ediție a Festivalului de Muzică Folk a continuat și sâmbătă la Alba Iulia cu interpretările altor cinci concurenți.

Au urecat pe scenă Nicolae Boico, Cristian Mihai, Bianca Andreea Molnar, Paul Adrian Tihan,Ana Maria Dumitru care au interpretat câte două piese fiecare.
Și în această seară juriul a fost compus din Președinte Mihai Cosmin Popescu de la Radio România Actualități, Călin Bulac – director Radio Reîntregirea, Claudiu Marean – director Casa de Cultură a Sindicatelor, Florin Săsărman – artist, Marinela Popa – profesor de muzică la Centrul de Cultură Augustin Bena, Daniel Avram – profesor de folk la Palatul Copiilor și Silvan Stâncel – artist.

Seara s-a încheiat cu recitalurile artiștilor: Silvan Stâncel, Dan Vană, Florin Săsărman &Alexandru Filip, Cristian Buică, Poesis şi Vasile Şeicaru.

Ziua de duminică, va fi la fel de plină în evenimente, iar seara este dedicată celor mai buni tineri interpreţi care vor evolua, începând cu ora 18.00, în Gala Laureaţilor, iar de la ora 19.00 vor susţine recitaluri Daniel Avram & Şcoala de folk, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Adrian Sărmăşan, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends.

Premiile de anul acesta vor fi : Locul  I – 1500 lei, locul II – 1000 lei și  locul III – 800 lei.
Juriul poate aproba acordarea de premii speciale cu valoare între 300 – 500 lei sau poate redistribui premiile funcție de valoarea participanților.
Cele 100 de abonamente care s-au pus în vânzare au fost epuizate dar încă se mai găsesc bilete care costă 20 de lei pe zi.
Paul Adrian Tihan – Fălticeni. Piese: Poiana albastră (muzică/Paul Adrian Tihan, versuri/ Ovidiu Mihăilescu), Kamadeva (muzică/Paul Adrian Tihan, versuri/ Mihai Eminescu)

Nicolae Boico – Poienile de Sus, jud. Maramureș. Piese: Adela (muzica/ Nicolae Boico, versuri/ Gheorghe Stetca), Pintea (muzica / Nicolae Boico, versuri/ populare din folclorul maramureșan)

Ana Maria Dumitru – București. Piese: Paiața (muzica/ Ana Maria Dumitru, versuri/Jan Lulu Stern), Sonet (muzica/ Ana Maria Dumitru, versuri/Mihai Eminescu)


Cristian Mihai – Tulcea. Piese: De sărbători (muzica/ Cristian Mihai, versuri/ Dinu Olărașu), Tărâmul Auriu (muzica/ Cristian Mihai, versuri/ Cristian Mihai)

Bianca Andreea Molnar – Zlatna judeţul Alba. Piese: Bogățiile sufletului meu (compoziție proprie), Oameni (compoziție proprie)

URL scurt: http://alba24.ro/?p=450950avatar Publicat de pe 21 noiembrie 2015
Publicat în ACTUALITATE, Muzica.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Cinci concurenți în a doua seară a Festivalului de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia”

  1. Bianca Molnar
    avatar

    Nu aveti si cea de-a doua piesa de la concurenti?

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI