Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concert excepțional susținut de Ricardo Caria la Alba Iulia. Maria Alexievici, Alin Ignat şi Corul liceului de Artă au fost invitați special

Publicat

YouTube video

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a găzduit, sâmbătă, de la ora 20.00, un concert de excepție susținut de Ricadro Caria și prietenii săi. Timp de mai bine de două ore, albaiulienii prezenți la spectacol au fost încântați cu momente inedite și muzică de calitate.

Concertul caritabil „Cântându-mi visul” al fostului concurent la „Vocea României” – sezonul doi, Ricardo Caria a adunat în Casa de Cultură a Sindicatelor peste 300 de spectatori care s-au bucurat de două ore de muzică.

Spectacolul a fost cu atât mai special cu cât, alături de portughez, au urcat pe scenă și elevii Liceului de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, Maria Alexievici, Alin Ignat, Eduard Buday și alți invitați care au delectat publicul cu vocile lor. Nu a lipsit nici simpatica trupă de background muzical, „Quaternion Band”.

Nu doar publicul a fost încântat de prestația artiștilor, ci și Ricardo de public.„ Ne-am trezit și noi bucuroși după încă o seară de neuitat la Alba Iulia, unde am fost primiți cu o căldură imensă. Publicul extraordinar, artiști minunați, orchestra superbă! Vă mulțumim pentru încrederea pe are o ați avut-o în noi”, a transmis portughezul în dimineața de după spectacol.

Prin proiectul „Cântându-mi visul”, Ricardo își propune să ajute centrele de nevăzători din țară, inclusiv cel de la Alba Iulia, pe care artistul l-a vizitat în această săptămână.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax