Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concert-spectacol „Holograf” la Alba Iulia. Mii de oameni în Piaţa Cetăţii, în ultima seară de la Festivalul „Dilema Veche”

Publicat

holograf alba iulia (2)În ultima seară a Festivalului „Dilema Veche” 2016 de la Alba Iulia, cei care au fost prezenţi în Piaţa Cetăţii au avut ocazia să vadă şi să asculte un concert unic oferit de „Holograf”. Trupa a cântat împreună cu Marius Bațu și alți muzicieni, pe instrumente acustice, piesele vechi, reorchestrate. Dan Bittman a făcut un spectacol de zile mari, iar publicul a cântat alături de artişti, aproape tot concertul.

După cum au transmis organizatorii, spectacolul a fost realizat special pentru Festivalul „Dilema Veche”. În varianta unplugged, artiştii au interpretat piese binecunoscute de public, dar şi cele mai noi, dovedind încă o dată că experienţa show-ului la scenă deschisă. „Întoarce-te acasă”, „Dacă noi ne iubim”, „Dragostea mea” sunt doar câteva dintre melodiile îndrăgite de public şi interpretate de trupă, la Alba Iulia.

Mai aproape de inima fiecăruia dintre cei care au ales să petreacă o seară de neuitat în Piaţa Cetăţii, Dan Bittman şi trupa „Holograf” au oferit clipe frumoase la Alba Iulia, pentru mii de oameni prezenţi la concert.

Dan Bittman: „Alba Iulia arată ca din altă lume. Este foarte frumos ce este aici”.

YouTube video

Trupa Holograf reprezintă o rețetă de succes, îmbinând o longevitate remarcabilă cu un repertoriu – mereu îmbogățit – de cântece cu priză la toate categoriile de vârstă. La Alba Iulia, însă, nuanţele fiecărei piese au fost prezentate într-o manieră mai puţin întâlnită, care a făcut publicul să se simtă parcă mai aproape de artişti şi mesajul acestora.

 

În ultima zi de festival, albaiulienii şi turiştii au mai avut ocazia să vadă o şedinţă de redacţie „Dilema Veche”, proiecţia filmului „Dincolo de calea ferată”, de Cătălin Mitulescu şi o dezbatere despre migraţie şi religie, cu participarea reprezentanţilor cultelor religioase din România. Evenimentul se încheie duminică seara, după ora 23.00, cu un concert „Mahala Rai Banda”.

Vedeţi ce s-a întâmplat la ediţia din acest an a Festivalului „Dilema veche”.

FOTO-VIDEO: Seară de muzică italiană folk la Festivalul „Dilema Veche” din Alba Iulia. Concert „Bella Ciao” în Piaţa Cetăţii

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Festivalul „Dilema Veche” 2016 de la Alba Iulia. „La nuit americaine”. Jazz, blues şi country, în curtea unităţii militare

Vezi şi FOTO-VIDEO: Festivalul „Dilema Veche” 2016 la Alba Iulia. Piaţa Cetăţii a răsunat în acordurile „orchestrei celor 100 de viori”

Vezi şi FOTO-VIDEO: Festival „Dilema Veche” 2016. Mugur Isărescu, despre stabilitatea financiară a României, rezerva de aur şi evoluţia economiei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax