Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concerte și jonglerii cu foc sâmbătă seara la Zilele Cetăţii-Festivalul Roman Apulum. Hara, Blackstar și trupa Sirius au încântat publicul

Publicat

YouTube video

Seara de sâmbătă a ediţiei de anul acesta a Zilelor Cetăţii-Festivalul Roman Apulum s-a încheiat cu muzică şi foc. Pe scena amplasată pe pietonala Mihai Viteazul din Alba Iulia au urcat formaţiile Blackstar şi Hara. Distracţia a continuat până la miezul nopţii cu un spectacol de jonglerii cu foc susţinut de trupa Sirius.

Distracția a continuat sâmbătă seara la Alba Iulia cu spectacole pe gustul localnicilor. Startul concertelor l-a dat trupa Blackstar adică, Dorin Dancu – voce şi chitară, Nick Muntean – chitară bass şi backing vocals, Andrei Oltean – clape şi backing vocals şi Cosmin Simu – tobe. Aceștia au încălzit publicul cu piese originale dar și cu cover-uri, pentru trupa Hara.

Cunoscută în întreaga țară trupa Hara s-a întors după șapte anu în Cetatea Alba Carolina unde a ținut publicul „în priză” mai bine de o oră.

Piese precum „Totaya ye”, „Cine” sau „Nostalgie” au fost fredonate de cei prezenți la eveniment,

Seara s-a încheiat „în flăcări” cu animații și jonglerii cu foc susținute de trupa Sirius din Bistrița

Zilele Cătății-Festivalul Roman Apulum se încheie duminică cu cel mai așteptat moment adică bătălia finală care se anunță a fi una cât se poate de spectaculoasă.

Acesta va avea loc duminică de la ora 17.00 când dacii și romanii din toate taberele participante la eveniment transforma Latura de Est a Cetății în câmp de război.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax