Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CONCERTUL IRIS de la Alba Iulia. „Naţionala de rock a României” a filmat publicul, într-un spectacol-eveniment

Publicat

IMG_3023 Iris, ”Naționala de rock a României” a susținut un concert-eveniment, duminică seara, la Alba Iulia. Acesta a inclus noul imn al echipei naţionale de fotbal – „Hai România!”, membrii trupei precizând că piesa este dedicată „suporterilor simpli din toată ţara”. Concertul a fost așteptat cu interes de cunoscători, Iris având o activitate muzicală de 38 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din ţară.

Pe parcursul concertului, fanii prezenți au fost înregistrați pentru videoclipul piesei ”Hai România!”. Aceștia au fluturat stegulețele tricolore primite de la organizatori și au fredonat împreună cu membrii formației versurile melodiilor preferate. 

Formația a fost înființată în 1976 la București, având la activ nu mai puțin de 17 albume. Iris, în formula actuală, înseamnă: Rafael (Cătălin Paul Ciubotaru), un rocker experimentat și consacrat cu o voce incredibilă și veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (clape).

Spectatorii prezenți la concertul trupei susținut în ”Cealaltă Capitală” au putut asculta câteva dintre piesele care i-au consacrat pe cei de la Iris, precum ”Baby”, ”Strada ta” ”Floare de iris”, dar și noua piesă, imnul naționalei de fotbal a României, ”Hai România!”.

YouTube video

YouTube video

Prezenți la conferința de presă susținută sâmbătă, la Hotel Cetate, membrii trupei au declarat că Alba Iulia are o inimă care bate rock și că duminică seara vor oferi celor prezenți un show de zile mari.

”Ne bucurăm că revenim în municipiul Alba Iulia. Suntem onorați că am fost invitați pe scena din Alba Iulia, de Ziua Națională” a declarat managerul trupei Iris, Ioan Gorgan.

”Este o mare bucurie și o mare onoare pentru formația Iris să participe alături de echipa națională de fotbal a României la această campanie de calificare la Euro 2016. Până acest moment credem că am purtat noroc, suntem pe primul loc în grupă cu șanse foarte mari să rămânem până la sfârșitul acestor preliminarii pe primul loc. Este vorba de acest nou imn al echipei naționale și al suporterilor, care se numește ”Hai România!”, este o compoziție 100% a formației Iris. Mesajul acestui imn este acela de a unii sub tricolor. Este un dialog între fotbaliștii de pe teren, membrii echipei naționale și suporterii din tribune. S-a dorit o implicare a acestor spirite, care in timpul jocului devin un singur suflet”, a declarat solistul trupei Iris, Rafael.

”Este o piesă de forță, o piesă mobilizatoare. Suporterii, șefii galeriilor de la Dinamo, Steaua, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Petrolul Ploiești, Astra și de la Poli Timișoara au venit la câteva ședințe. A fost o bucurie pentru noi să îi cunoaștem și să facem echipă pentru această campanie. Ne-au rugat să le dăm și lor măcar 2-3 secunde din aceast imn, unde să strige și ei ceva cu care sunt obișnuiți orice jucător de fotbal, orice antrenor, orice tip de personaj care apare pe stadion”, a mai precizat Rafael.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alba-Iulia

    luni, 01.12.2014 at 12:39

    MULTUMIM, IRIIIIIIIIIIIS! BRAVO!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax