Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Creații pline de senzualitate și feminitate la a doua Gală a Feeric Fashion Days de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

_DSC4593 Cea de-a doua seară a Feeric Fashion Days de la Alba Iulia a adus alte cinci colecții de vară, colorate și sofisticate, dar și o prezentare de genți. Prima defilare a avut ca locație Grădina Romană din Șanțurie Cetății în timp ce Gala Feeric s-a desfășurat, ca și în prima seară, pe podiumul amplasat pe podul de la Poarta a III-a a Cetății.

Cea de-a doua zi a festivalului de modă de la Alba Iulia a început la ora 19.00, în Grădina Romană, cu prezentarea individuală Gianni Tolentino, o colecție creată ca un omagiu adus perioadei renascentiste.

Programul a continuat de la ora 21.30, cu alte patru prezentări, pe pasarela Galei Feeric de la Poarta 3 a Cetății Alba Iulia Carolina. În ultima sear de Feeric Fashion Days de anul acesta, cei prezenți în fața pasarelei de la Poarta a III-a, au admirat colecțiile realizate de, Paola Balzano – Londra, Andrea Zanatelli – Milano dar și o prezentare de genți realizată de Caresta Bags.

Gazda evenimentului a fost și dumincă seara Dana Săvuică.

De la Alba Iulia, Feeric Fashion Days se mută la Sibiu unde, timp de o săptămână, vor avea loc prezentări de modă, ateliere sau ședințe foto.

FOTO-VIDEO: Raul KNALL, Horațiu MUNTEAN

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax