Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Crosul Europei la Alba Iulia. Peste 600 de participanți au alergat 5,5 km în Șanțurile Cetății. CÂȘTIGĂTORII

Publicat

IMG_2050Crosul Europei a adunat anul acesta la start 624 de concurenți. Cei mai voinici atleți care au reușit să termine primii cei 5,5 km au fost George Fleșer și Alina Boholțan. Premiile de anul acesta au fost în valoare totală de de 600 de euro. 

Ediția a III-a Crosului Europei s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 5,5 km, pe laturile Cetății Alba Carolina, punctul de start și de sosire fiind în șanturile Cetății Vauban, zona Catedralei Reîntregirii. Înainte de începerea competiției, peste 140 de copii de la grădinițele și școlile generale din Alba Iulia au urcat pe scenă și au oferit un mic spectacol, cu cântece și poezii.

Evenimentul a fost dedicat cetățenilor din Regiunea Centru și nu numai, pentru a promova petrecerea timpului liber într-un stil de viață sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni.

Toți participanții au primit tricouri, iar după cros au fost recompensați cu diplome de participare și obiecte promoționale.

Organizatorii evenimentului, Centrele Europe Direct Regiunea Centru și Alba Iulia – au acordat trei premii pentru primii clasați, atât la feminin, cât și la masculin, în valoare de 600 de euro.

Câștigătorii primelor locuri sunt:

– categoria băieți: George Fleșer (locul I), Claudiu Davidaș (locul II) și Alexandru Lupea (locul III)

– categoria fete: Alina Boholțan (locul I), Bianca Molnar (locul II) și Roxana Panța (locul III).

Alte premii au fost acordate participanților la categorii speciale, respectiv celui mai în vârstă participant, celui mai tânăr sau altele, în funcție de decizia organizatorilor.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax