Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Crosul Europei la Alba Iulia. Peste 600 de participanți au alergat în Șanțurile Cetății Alba Carolina. CÂȘTIGĂTORII

Publicat

20170505_121258 Crosul Europei, desfășurat vineri, pe traseul interior al fortificației Cetății Alba Carolina, a adunat la start peste 600 de concurenți. Cei mai voinici alergători care au reușit să termine primii două ture (aproximativ 6 km) au fost Fleșer George și Panțea Roxana, iar cei care au încheiat primii o singură tură (de aproximativ 3 km) au fost Ionică Urîtoiu și Ana Fufezan. Câștigătorii au fost recompensați cu biciclete, excursii la munte, rucsaci, brăţări smart, dar şi diverse vouchere.

Vineri, 5 mai, la Crosul Europei, Alba Iulia a sărbătorit Ziua Europei şi 10 ani de când România este stat membru al UE. Au participat concurenți din judeţele Alba, Sibiu, Hunedoara şi Cluj, dar și din afara țării.

Începând cu ora 10.00, la cea de-a a IV-a ediţie a evenimentului, în zona Catedralei Reîntregirii, copii de la Grădinița Nr. 13, Grădinița Nr. 11, Grădinița „Dumbrava Minunată”, Grădinița Nr. 12, Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Grădinița Nr. 9, Grădinița Nr. 8 și Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia au susținut mai multe momente muzicale și de dans.

Startul a fost dat din şanturile Cetăţii Alba Carolina, în zona podului pietonal de la Poarta a IV-a, începând cu ora 12.00.

YouTube video

Fiecare persoană înscrisă a primit un tricou şi o brăţară reflectorizantă, iar cei care au încheiat cursa au câştigat alte obiecte promoţionale.

Centrele Europe Direct Regiunea Centru şi Alba Iulia au adus la Crosul Europei din acest an un photo-boot, unde cei care au dorit s-au pozat alături de colegi sau prieteni și s-au distrat în același timp.

20170505_113709 Şi în acest an, ca şi la fiecare editie a Crosului Europei, soţii Sufleţel au fost prezenţi, fiind premiaţi de europarlamentarul Victor Negrescu. Povestea de viaţă a soţilor Emil şi Margareta Sufleţel din Alba Iulia, care a început în anul 1959 i-a inspirat pe organizatori, astfel că de anul trecut trofeul ce premiază o minte sănătoasă într-un corp sănătos se numeşte „Suflet european”. Provocarea lansată la acest eveniment este de a alerga alături de ei, fie ploaie, fie soare, o tură sau două.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, Liceul de Arte şi sponsori.

Câștigătorii:

2 ture (aproximativ 6 km)

Locul I băieți – George Fleșer

Locul II băieți – Răzvan Țigănilă

Locul III băieți – Paul Paraschiv

Locul I fete – Roxana Panțea

Locul II fete – Miruna Docolin

Locul III fete – Daria Anghel

o tură (aproximativ 3 km)

Locul I băieți – Ionica Urîtoiu

Locul II băieți – Vasile Ionuț Bota

Locul III băieți – Gelu Viorel Timiș

Locul I fete – Ana Fufezan

Locul II fete – Bianca Olariu

Locul III fete – Roxana Olariu

Au mai fost premiați vârstnicii peste 65 de ani și cel mai tânăr alergător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax