Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: CSU Alba Iulia CÂȘTIGĂ detașat în fața CSM Satu Mare. Scor final, 78 – 39

Publicat

meci CSU Alba Iulia Sâmbătă după-masă, CSU Alba Iulia a întâlnit pe propriul teren pe CSM Satu Mare, într-o partidă care contează pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de baschet feminin. Elevele lui Popov au câștigat detașat în fața baschetbalistelor de la CSM Satur Mare, scorul final fiind de 78-39.

CSU Alba Iulia a dominat meciul de sâmbătă, de la sala de sport a Universității din Alba Iulia. În primul și al patrulea sfert, elevele lui Popov s-au impus în fața sătmărencelor, scorul fiind de 26-12, respectiv 20-6.

În sfertul secund și ultimul, CSU Alba Iulia a mai redus din ritmul de joc cedând la limită sferturile (19-14, 13-7). Scorurile la sferturi arată astfel: 26-12, 19-14, 20-6, 13-7.

(P)   Haine și pantofi sport  pe FashionSport.ro . Peste 40.000 de articole de la 50 de branduri la prețuri incredibil de mici

Disputa, care în trecut constituia un adevărat derby, din care ieșeau mai mereu scântei, a fost la îndemâna gazdelor, dat fiind faptul că formația sătmăreană se află în acest moment în impas, confruntându-se cu probleme financiare, de lot, dar și la nivel de conducere.

Echipa lui Popov a câștigat detașat în fața baschetbalistelor de la CSM Satu Mare cu scorul final de 78-39. Pentru CSU Alba Iulia au marcat Jessica Kuster (23 puncte), Alexandra Uiuiu (11 puncte), Elisabeth Pavel (9 puncte), L’oreal Joy Price (9 puncte), Milica Deura (8 puncte), Ogowumi Agunbiade (5 puncte), Mihaela Gherman (3 puncte), Marta Fodor (2 puncte), Valencia McFarland (2 puncte).

 Marcatoarele de la CSM Satu Mare au fost Eniko Laza (9 puncte), Levington Kersley (8 puncte), Luminița Manta (6 puncte), Diana Moraru (5 puncte), Renata Szmutku (5 puncte), Adriana Pricop (4 puncte) și Flavia Ferenczi (2 puncte).

“Am jucat la doar trei zile după un eșec dificil de acceptat, mai ales prin maniera în care a fost înregistrat, iar fetele au fost încă puțin afectate, dar încercăm să trecem peste. De asemenea, s-a acumulat și o oboseală normală după atâtea meciuri tari, iar lucrurile acestea s-au văzut puțin în joc. Nu au existat însă probleme, deoarece am întâlnit un adversar mult sub nivelul nostru, iar acest joc ne-a folosit mai mult ca antrenament. Am reușit chiar să odihnim unele jucătoare, să le permitem să se recupereze, dar fetele au jucat bine, au respectat întocmai ceea ce le-am spus ieri la antrenamente și am câștigat fără probleme. Am decis să acordăm sportivelor 2 zile libere, pentru ca apoi să începem să ne pregătim normal pentru viitoarele partide importante pe care le vom avea în cele 3 competiții în care suntem angrenați”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

În Liga Națională de baschet feminin CSU ocupă în acest moment lotul 4 în clasament, cu 17 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce sătmărencele se situează 4 poziții mai jos, înregistrând 9 succese și 14 partide pierdute.

Partida a fost una specială pentru trei dintre sportive, toate trei de la CSM Satu Mare, Eniko Laza, Bianca Voica și Luminița Manta îmbrăcând în trecut pentru câteva sezoane echipamentul echipei din Alba Iulia.

Următorul meci pentru universitare va avea loc peste o săptămână, sâmbătă, 14 februarie 2014, în capitală, unde va întâlni ”lanterna roșie”, Rapid București.

Foto – Video: Daniel BLOSS

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax