Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cu șarpele la plimbare prin Cetatea Alba Carolina. La ce „afacere” trăznită s-a gândit un tânăr albaiulian

Publicat

YouTube video

În timp ce unii își scot la plimbare câinii, sau alte animale de companie, un albaiulian mai nonconformist s-a gândit să se plimbe și el cu „prietenul” său prin oraș. Doar că animalul său de companie nu este unul cu blană pe care îți vine să îl mângâi, ci este un piton galben de aproape doi metri.

Alexandru Stanciu este un tânăr din Alba Iulia care iubește tarantulele, șerpii sau șopârle și le preferă în locul clasicelor animale de companie. Dovada este și că acasă la el și-a făcut o „mini grădină zoologică” cu animale exotice.

De curând acesta s-a gândit să facă și bani din pasiunea sa pentru șerpi, și, după modelul marilor bulevarde europene în care la tot pasul găsim oameni costumați sau care își prezintă talentele pentru bani, tânărul de 19 ani vrea să taxeze turiștii care vor trece prin Cetatea Alba Carolina și care doresc să facă o poză cu reptila sa.

Prețul pentru o mică ședință foto cu pitonul galben este de 5 lei.

Alex spune că șarpele nu reprezintă niciun pericol,

„Dacă vă mușcă un câine vă poate leza mult mai tare” a spus albaiulianul.

Pe lângă acestă reptilă pe care o are de la un prieten, Alex, mai are acasă un „corn snake”, trei tarantule și urmează să primească cât de curând un boa.

Cu siguranță „prietenul” piton, care a fost adus tocmai din America, va atrage privirile, admirația dar și groaza și antipatia celor care vor ajunge în Cetatea Alba Carolina și vor da „nas în nas” cu șarpele galben.

Citește și: FOTO: Un șarpe, două șopârle și trei tarantule. Vezi cum arată „grădina zoologică” din casa unui elev albaiulian

FOTO-VIDEO: Horațiu MUNTEAN și Raul KNALL

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax