Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CUM se CIRCULĂ în ALBA. „Condiţiile de iarnă” de pe AUTOSTRADĂ şi de pe drumurile judeţene şi naţionale

Publicat

YouTube video

DSC_0939 Mai mulţi şoferi au sesizat luni după-amiaza probleme în trafic în urma căderilor importante de zăpadă. Au reclamat „patinoar” pe Autostrada Orăştie – Sibiu, zona mai apropiată de Sibiu şi drumurile naţionale, unde s-a circulat foarte greu. Marţi dimineaţa, reporterii Alba24 au verificat situaţia în teren, pe autostradă şi pe celelalte segmente de drumuri.

Pe Autostrada Orăştie – Sibiu, zona apropiată de Sebeş, se circula în condiţii de iarnă, marţi dimineaţa, „la negru”, utilajele fiind prezente în zonă.

(P) Cauciucuri de iarnă de la Auto-Zilla.ro. Magazin online de piese auto și accesorii pentru mașina ta

Mai sunt însă porţiuni acoperite cu zăpadă frământată, iar ninsorile ar putea continua, astfel că şoferilor li se recomandă prudenţă. spre exemplu, pe porţiuni mari, banda a doua de circulaţie era necurăţată.

YouTube video

Pe drumul naţional 1, zona Alba Iulia se circula tot în aceleaşi condiţii de iarnă, însă la Vinţu carosabilul era acoperit de zăpadă, chiar dacă sunt porţiuni unde s-a intervenit cu material antiderapant. Viteza de circulaţie este astfel redusă.

YouTube video

Pe drumurile judeţene din Alba, de luni dimineaţa până marţi dimineaţa s-a intervenit pentru deszăpezire pe aproximativ 1000 de kilometri. Din informaţiile transmise de directorul Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Alba, Dan Popescu, s-a acţionat cu circa 50 de utilaje care au răspândit material antiderapant astfel: zona Alba – aproximativ 250 tone, Sebeş 110 tone, Aiud 100 tone, Blaj 50 tone şi Câmpeni 150 tone.

În zona Berghin – Ghirbom, unde luni a fost blocată parţial circulaţia, din cauza zăpezii viscolite, se circulă normal, în condiţii de iarnă.

Pe drumurile naţionale, SDN Alba a acţionat cu 18 autoutilaje, fiind răspândite 120 tone material antiderapant pe DN 1, DN 7, DN 14B, DN 67C, DN 74, DN 75, DN 74A, VO Alba.

Pe A1 a intervenit SDN Deva şi Sibiu.

Şoferilor care pleacă la drum în această perioadă li se recomandă, pe lângă echiparea corespunzătoare a autovehiculelor şi prudenţă în trafic, pentru că situaţia se poate schimba, iar, odată cu scăderea temperaturilor pot apărea condiţiile de polei.

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax