Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO. Daniel Breaz, PSD Alba: „Am votat pentru ca tinerii să nu mai plece din România, pentru ca toţi românii să aibă un trai mai bun”

Publicat

breaz vot 1Duminică, 11 decembrie, în jurul orei 10.00, a votat şi candidatul PSD Alba la Senat, Daniel Breaz, rectorul UAB, la Secția nr. 32 Alba Iulia – Stadionul Municipal Cetate Alba Iulia.

„În primul rând, am votat pentru o Românie mai bună. Am votat pentru ca tinerii să nu mai plece din România, pentru ca ei să se poată dezvolta acasă, pentru ca toţi românii să aibă un trai mai bun”, a declarat Daniel Breaz.

Întrebat care crede că va fi rezultatul alegerilor, din poziţia de reprezentant PSD, acesta a precizat: „Sper să obţinem un scor bun, dar în primul rând sper să câştigăm. Cu siguranţă vom câştiga, atât în judeţul Alba, cât şi la nivel naţional”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax