Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: De 1 martie, „amenzi” sub formă de mărțișoare. Polițiștii rutieri, „vestitorii primăverii” pentru șoferițele din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

actiune politisti, 1 martie Sosirea primăverii le-a adus, și în acest an, doamnelor și domnișoarelor de la volanul mașinilor din Alba Iulia câte o „amendă” din partea polițiștilor. Desigur, nu a fost vorba nicidecum despre neplăcutele și costisitoarele procese verbale, ci despre tradiționalele și îndrăgitele mărțișoare.

Duminică dimineaţă, între orele 11.00 -12.00 echipaje de poliţie ale Serviciului Rutier Alba Iulia, împreună cu angajații de Registrul Român Auto s-au plasat în centrul oraşului, în zona magazinului Unirea cu un scop precis, acela de a le „amenda” pe participantele la trafic cu mărţişoare şi felicitări, de 1 martie.

Astfel, obișnuitul sentiment de panică pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 1 martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe din Alba Iulia, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. Acestea au primit micile simboluri ale primăverii, iar multe dintre ele și-au exprimat dorința de a fi, și de acum încolo, beneficiarele unor astfel de „amenzi”.

YouTube video

IMG_5103 De asemenea polițiștii Seriviciului de Transporturi au urat o „Primăvară frumoasă!” angajatelor de Gara CFR Alba Iulia, dar și doamnelor și domnișoarelor care erau acolo.

Această acțiune a devenit deja tradițională pentru polițiștii rutieri din Alba Iulia care nu au uitat, nici în acest an, să le dăruiască femeilor din trafic câteva clipe care să le reamintească de semnificația veselă a zilei de 1 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax