Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Eco-serbare cu peste 100 de preşcolari de la grădiniţele nr. 12 şi 15 din Alba Iulia. Parada modei, cântece şi mesaje pentru protejarea mediului

Publicat

YouTube video

eco prescolari Peste 100 de preşcolari de la grădiniţele cu program prelungit nr. 12 şi „Dumbrava Minunată” nr. 15 au participat, vineri, la eco-serbarea din cadrul Târgului ALEA 2014, la Alba Mall. Copiii din grupele mari au cântat, au făcut parada modei, au spus ghicitori şi poezii. Prin toate aceste manifestări artistice, micii ecologişti au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor mediului înconjurător.

Alba Mall a fost vineri, reşedinţa a peste 100 de prichindei dornici să protejeze mediul înconjurător. Fie că au fost deghizaţi în floricele, în prinţi sau au purtat materiale reciclabile, mesajul transmis de micuţi a fost unul clar: „Protejaţi mediul”.

Părinţi, bunici, rude, dar şi alţi vizitatori ai centrului comercial i-au urmărit cu atenţie pe cei mici, încurajându-i cu aplauze şi urale.

Este o iniţiativă foarte frumoasă şi mă bucur să văd că, încă de mici, copiii noştri sunt preocupaţi, în felul lor, de mediul care ne înconjoară. Ar trebui să se pună mai mult preţ pe protejarea mediului şi să existe mai multe evenimente de acest fel care să sensibilizeze oamenii cu privire la mediu şi la modalităţile prin care putem salva energia naturii”, a declarat, încântată, una dintre bunicile care a venit să-şi vadă nepoţii.

La finalul spectacolului, preocuparea preşcolarilor pentru protejarea mediului a fost răsplătită cu baloane şi premii-surpriză din partea organizatorilor. De asemenea, părinţii au putut participa la tombola organizată în cadrul târgului, la care premiul cel mare este un echipament complex.

Ioana MIHU

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax