Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Elevii „de nota 10” din ALBA, premiați pentru rezultatele de la BAC și Evaluarea Națională. Cine a luat premiul special

Publicat

YouTube video

elevi de 10 Elevii  de „Nota 10” din județul Alba au fost premiați pentru rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională. Patru tineri de clasa a IX-a și patru fete din anul întâi de facultate, care au susținut examenele în această vară, au primit de la Ministerul Educației sume de 1.000, respectiv 3.000 de lei. Ceremonia a avut loc la Inspectoraul Școlar Județean Alba, iar premiile au fost înmânate de inspectorul şcolar general Marcela Dărămuș și subprefectul județului Alba, Cornel Murg. Pe lângă cei 8 elevi, diplomă de merit a primit și o elevă de la HCC care a reușit să obțină primul loc la Olimpiada Internațională de Elenism.

Vezi şi Guvernul a aprobat bursele de merit pentru cei cu media 10 la Evaluare Naţională şi Bacalaureat 2015. Premii pentru opt absolvenţi din Alba

La câteva luni de la terminarea examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională, cei opt elevi care au reușit să obțină note maxime au fost recompensați cu diplome și premii în bani.

Ceremonia a fost găzduită la sediul ISJ Alba, iar pe lângă elevii de 10 au participat și o parte dintre profesorii care i-au pregătit.

Inspectorul şcolar general Marcela Dărămuș a ținut să mulțumească elevilor pentru efortul depus, precum și profesorilor care i-au îndrumat.

„Vreau să vă mulțumesc, dumneavoastră și profesorilor dumneavoastră, care v-au fost mentori și care v-au îndrumat așa cum ați dorit, pentru că altfel nu aveați aceste premii. Mă închin în fața dumneavoastră, mă bucur că față de anul trecut numărul a crescut și îmi doresc ca acest trend ascendent al notelor de 10 să fie în fiecare an”, a declarat inspectorul Marcela Dărămuș.

La ceremonie a participat și subprefectul Cornel Murg, care a felicitat și el elevii și a citit ordinul ministrului prin care sunt premiați elevii.

„Vreau să le aduc și eu mulțumuri premianților, în numele meu și al Instituției Prefectului, pentru modul în care v-ați străduit, cum ați muncit și ați obținut rezultate. Aceste rezultate puteau fi obținute de mai mulți copii, condițiile au fost egale pentru toată lumea, dar seriozitatea și aplecarea dumneavoastră pentru ceea ce doriți să faceți în viitor v-au adus aceste rezultate foarte bune”, a spus Cornel Murg.

IMG_1018 Reamintim că în județul Alba, la Bacalaureat, au obținut medii de 10 patru eleve:

Ioana Cotuţiu de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia – media 10 – specializare Matematică – Informatică (acum studentă la UBB Cluj Napoca- Facultatea de Matematică și Informatică)

Maria Karina Mihăilă de la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş – media 10 – specializare Ştiinţele Naturii (Universitatea Tehnică – Facultatea de Telecomunicații și Inginerie Electronică)

Roxana Arina Sabău de la Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş – media 10 – specializare Matematică – Informatică ( Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Administrea Afacerilor în Limba Germană)

Alexandra Dobre – Colegiul „Avram Iancu” din Cîmpeni (Facultatea Tehnică).

Citeşte şi FOTO: Elevele de NOTA 10. Cine sunt și cât de greu le-a fost să obțină cele mai mari medii la Bacalaureat 2015

Citeșe și: Încă o medie de 10 în județul Alba: Alexandra Dobre de la Colegiul „Avram Iancu” din Cîmpeni a obținut nota maximă

IMG_1019 Și la Evaluarea Națională au fost patru candidaţi cu medii de 10. Aceștia sunt:

Raluca Delia Bozdog – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (a ales Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia)

Robert Claudiu Corlaci – Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” Alba Iulia (a ales Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia)

Daniel Simina – Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Abrud (a ales Liceul „Horea Cloșca și Crișan” din Abrud)

Ioana Maria Ursaleş – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (a ales Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” Alba Iulia)

Citește și REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 în ALBA: Cele mai bune medii de la examen. PATRU elevi cu 10 „pe linie”

La nivel naţional, 88 de absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 beneficiază de câte un stimulent financiar în valoare de 3000 de lei, iar cei  457 de absolvenți de clasa a VIII a  promoția 2015, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională primesc câte un stimulent financiar în valoare de 1000 de lei.

În cadrul evenimentului, Ana Zaharescu de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a fost premiată cu diplomă și cărți după ce a obținut, pentru al doilea an consecutiv, locul I, nivel B2, la Olimpiada Internațională a Elenismului, ediția a II-a, organizată la sfârțitul săptămânii trecute la București. Eleva de la Științele Naturii a fost însoțită de tatăl ei, care este și profesorul ei de limbă greacă.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax