Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Elevii din promoţia „Constantin Brâncoveanu – 300”, de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” au făcut schimb de clase cu colegii mai tineri

Publicat

YouTube video

Emoții mari, miercuri, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. S-a desfăşurat cermonialul schimbului de clase: elevii de clasa a XI-a au preluat simbolic locurile în bancă ale colegilor mai mari, care reprezintă a 63-a promoție a Colegiului Militar, numită „Constantin Brâncoveanu – 300”. Diriginții celor patru clase a XII-a,  alături de cei care le vor lua locul, au strigat catalogul schimbului de locuri.

Șefii claselor au ținut discursuri pentru colegii mai mici, în vreme ce elevii din clasele XI le-au urat succes la bacalaureatul care bate la ușă pentru elevii din anii terminali.

Odată cu schimbul simbolic de locuri în sala de clasă, elevii viitori absolvenţi au oferit câte o fotografie şi câteva gânduri scrise pentru colegii mai tineri. La rândul lor, cei din clasele a XI-a au oferit câte o mică atenție, care să le amintească mereu de acest moment.

Promoţia 2014 a Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia este cea cu numărul 63, de tineri care termină cursurile în cadrul unităţii şi este numită onorific „Constantin Brâncoveanu – 300”.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax