Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Este bine să te lași trăit de viață!” Ioan Gyuri Pascu și-a lansat volumul „Purtătorul de cuvinte”, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Cunoscut de cei mai mulți dintre români pentru talentul său muzical, actoricesc și umoristic, Ioan Gyuri Pascu a venit la Alba Iulia, la Târgul de carte „Alba Transilvana” pentru a-și lansa cel mai nou volum de versuri, intitulat „Purtătorul de cuvinte”.

„Ioan Gyuri Pascu nu este doar omul care ne încântă cu muzica sa. El este un om foarte sensibil, care știe să povestească simplu și frumos”, l-a descris Mioara Pop, directoarea Bibliotecii Județen „Lucian Blaga” Alba, pe invitatul evenimentului.

Cartea a fost prezentată de către Mioara Pop, care a apreciat că versurile sunt un preambul la ceea ce artistul cântă. „Toate aceste versuri ar putea fi cântate, au o melodie în interior”, a spus Mioara Pop. așa cum s-ar fi așteptat orice cititor, o secțiune a cărții conține texte din cântecele lui Ioan Gyuri Pascu, după cum a mărturisit însuși poetul.

„Este bine să te lași trăit de viață”, a spus Ioan Gyuri Pascu, vorbind despre grafica din paginile cărții, pe care i-a dăruit-o artista Alexandrina Ene, cea căreia el îi oferise o carte în urmă cu câțiva ani. „Astfel, este ca și cum un cerc s-ar fi închis”, a mai spus Ioan Gyuri Pascu.

Sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Sala de Bal de la Alba Mall, Ioan Gyuri Pascu va susține și un recital muzical, alături de Felicia Pop din Alba Iulia.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax