Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: „Fabrica de Bucurii”, în Alba Mall. Licitaţie de jucării pentru copii din judeţ şi momente artistice

Publicat

IMG_3674 Sâmbătă seara, începând cu ora 18.30, la Alba Mall a avut loc cea de-a VI-a ediţie a evenimentului ”Fabrica de Bucurii”, dedicat copiilor, tinerilor și comunității. Din program nu a lipsit licitația de jucării și momentele artistice susținute de Ionuț Ionescu și Școala de dans “Life is Dance”, Grupul “Skepsis” și Antinia.

Jucăriile strânse la ediția de anul trecut a ”Fabricii de Bucurii”, donate cu generozitate de albaiulieni și nu numai, au ajuns la peste 300 de copii din familii fără posibilități sau din centre de ocrotire din județul Alba, împlinind astfel menirea pentru care au fost dăruite.

Peste 1.500 de copii din județ au primit de sărbători jucăriile donate în campaniile “Fabrica de Bucurii” realizate în ultimii 5 ani.

“Fabrica de Bucurii” a găzduit în seara de sâmbătă, 20 decembrie, momente magice puse în scenă de Școala de dans ”Life is Dance”, unde copii minunați, frumoși și talentați, învață tainele dansului alături de cei doi antrenori extraordinari Bianca Racolța și Ionuț Ionescu. ”Life is Dance” este un club afiliat la Federația Română de Dans Sportiv, un club care a obținut titluri de campioni naționali și alte premii importante la competițiile la care au participat.

YouTube video

YouTube video

Seara a continuat cu un moment artistic, avându-i ca protagoniști pe componenții Grupului Skepsis care, sub genericul ”Cinema cu Skepsis”, au încântat publicul prezent cu momente de umor de calitate.

A urmat apoi licitația de jucării, care, datorită generozității celor prezenți, niște idei și niște acțiuni minunate pot prinde viață. Sumele care s-au donat în cadrul evenimentului sunt destinate susținerii Programului YouthBank, prin care este încurajată inițiativă civică, responsabilitatea și asumarea de către tineri a rolului de lideri. În același timp, prin YouthBank (desemnat cel mai bun program de voluntariat în educație din județul Alba, atât în anul 2012, cât și în 2013, în cadrul Galei Voluntarilor), tinerii își dezvoltă abilități importante pentru viitoarea lor carieră și dezvoltă comunitatea.

La sfârșitul evenimentului, pentru a simți din plin magia Crăciunului, Antinia a adus universul sărbătorilor prin minunatele colinde din repertoriul universal.

Programul YouthBank este implementat în Alba de către Fundația Comunitară Alba, iar la nivel național este coordonat de către Asociația pentru Relații Comunitare. Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro. În prezent, programul se derulează în 15 comunități: Alba Iulia, Bacău, Baraolt, București, Cluj-Napoca, Făgăraș, Iași, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Reghin, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara, Tîrgu‐Mureș, pe baza unui set comun de principii și standarde agreate de către partenerii locali și naționali ai programului.

În cei cinci ani de program (2009-2014), Fundatia Comunitara Alba a acordat 47 de granturi tinerilor liceeni, în valoare totală de peste 81.000 lei, inițiativele în comunitate finanțate având peste 20.000 de beneficiari direcți și indirecți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax