Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Filmul CRIMEI care a şocat Alba Iulia. Supraviețuitorul tragediei din Partoş, 22 de ore de teroare, în propria casă

Publicat

lupu mikiDetalii şocante legate de crima de la Partoş au fost devăluite, odată cu aducerea la Alba Iulia a celui care este acuzat oficial de comiterea faptei. Mădălin Miki Lupu, tânărul de 24 de ani dintr-o comună din Botoşani, este cercetat în două dosare de omor, cel de la Alba Iulia şi altul în localitatea din care provine, fapte petrecute la interval de două zile. Pare să nu aibă remuşcări şi a fost pus să relateze ce a făcut.

Reconstituirea crimei de la casa din Partoş a durat, vineri, câteva ore. Încadrat de polițiști și ”mascați”, dar senin și calm, Mădălin Miki Lupu și-a recunoscut crima în fața oamenilor legii.

Vezi FOTO-VIDEO: Suspectul în cazul CRIMEI de la Partoș, adus pentru reconstituirea faptei. Miki Lupu, la casa de pe Regimentul V Vânători

A spus cum a intrat în grădină, cum a atacat-o și ucis-o pe femeia în vârstă de 80 de ani (Cornelia Drâmbărean) și cum l-a rănit pe fiul acesteia (Călin Drâmbărean, 53 de ani). Ar fi acționat singur și și-a ales victimele în funcție de modul sumar în care a evaluat casa și grădina, după care a dedus că acolo locuiește o familie cu bani. Fără prea multe ezitări, a intrat și pentru că oamenii erau acasă, i-a atacat cu o violență extremă, lovindu-i cu tot ce a găsit la îndemână. Totul s-a petrecut în câteva minute, vineri, 14 iulie, în jurul orei 10.00.

YouTube video

Miki Lupu ar fi ajuns la Aba Iulia, de la Reşiţa. Acolo era cercetat sub control judiciar pentru o faptă de lovire. Ar fi fost adus de un şofer care l-a luat “la ocazie”, însă acesta l-a lăsat în Alba Iulia, în urma unor neînţelegeri. Cum avea nevoie de bani, a început să “studieze terenul”.

A fost văzut vineri dimineața în zona Cimitirului Eroilor din municipiu. Pândea o familie care se pregătea să plece în concediu. Oamenii l-au văzut și li s-a părut suspectă prezența acestuia în zonă, însă au decis să plece, totuși. Din cauza unei presimțiri au decis să se întoarcă pentru a vedea dacă a plecat, mai ales că acasă a rămas singură, bunica. Oamenii au fost șocați și s-au gândit la ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu s-ar fi întors din drum.

„Ne-am întors și soțul meu s-a dus la el și l-a întrebat ce urmărește. L-a văzut că avea tatuaj pe față și i s-a părut foarte periculos. I-a răspuns soțului că a venit la o mătușă. Mă gândesc cu groază ce se putea întâmpla”, povestește martorul.

Citește și:

TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a surprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

20271850_1735377736480289_1207362496_n Lupu a ajuns ulterior în Partoş, pe strada Regimentul V Vânători şi s-a oprit în faţa locuinţei familiei Drâmbărean.

Ar fi intrat prin spatele gospodăriei, iar prima dată a văzut-o pe femeia de 80 de ani, în grădină. A lovit-o de mai multe ori, cu o piatră de decor de grădină, în cap, şi cu picioarele. Din cauza loviturilor violente, femeia a murit.

Apoi a intrat în casă. De acolo a furat 4.300 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte. L-a văzut în acest timp şi pe fiul femeii, Călin Drâmbărean, pe care l-a lovit repetat şi cu violenţă. Victima, în stare de şoc, a reuşit să se închidă în casă, ca să scape de atacator.

Miki Lupu a părăsit locul faptei şi, ca să nu fie prins, a părăsit oraşul, cu destinaţia Botoşani.

Tragedia de la casa din Partoş a fost descoperită abia după 22 de ore, sâmbătă dimineaţa. La faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei şi SMURD. Au găsit corpul neînsufleţit al femeii, în grădină şi pe fiul ei, închis în casă, în stare de șoc, cu multiple lovituri la nivelul capului. A fost internat la Spitalul Județean de Urgență Alba. Medicii spun că starea lui de sănătate este încă precară, dar stabilă și că acesta dă semne mici de ameliorare.

Vezi şi VIDEO: RECONSTITUIREA CRIMEI de la Partoş: Miki Lupu, acuzat oficial de omor şi tâlhărie. Le-a povestit anchetatorilor filmul atacului

„Aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în municipiul Alba Iulia, județul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

A doua crimă, în judeţul Botoşani

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu a plecat la Botoșani. Duminică, 16 iulie, a încercat să comită un furt la locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital.  Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naștere. A fost prins de poliţiştii din Botoşani, a doua zi după fapta de acolo. În timpul audierilor, a recunoscut ambele crime, cea de la Coţuşca şi de la Alba Iulia, cartierul Partoş.

Lupu are 7 clase este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar anul trecut, după cinci ani.

A fost arestat preventiv în cazul crimei de la Alba Iulia şi este arestat şi în dosarul de omor de la Botoşani.

Vezi şi VIDEO: Imagini cu suspectul în cazul crimelor din Partoș și Coțușca, adus la Parchetul Botoșani. Anchete separate în cele două județe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Vasile

    sâmbătă, 22.07.2017 at 14:57

    As vota la orice ora revenirea in codul penal a pedepsei cu moartea pentru astfel de indivizi !

  2. Amelie

    duminică, 23.07.2017 at 23:54

    Pedeapsa cu moartea e prea blanda… un esec genetic cum e asta nu merita sa mai fie intretinut de stat nici macar intre bare. Ar fi trebuit adus la reconstituire nu in masina, ci legat de ea si tarat !
    Ii doresc zile sinistre in puscarie si o moarte lenta si groaznica, la fel ca cele pe care le-a comis.

  3. Adriana

    luni, 24.07.2017 at 07:50

    Sant de acord cu domnul Vasile!!!!Jeguri de oameni care ar trebui arsi pe rug!

  4. Alin

    luni, 24.07.2017 at 10:02

    Oameni buni, individul va lua 25 ani de puscarie maxim. Va iesi dupa 10-12 ani si va comite din nou crime.
    Nu sunt de acord sa fie ucis. Dar merita inchis pe viata+munca in folosul comunitatii 10 ore pe zi, ca sa aiba mintea ocupata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax