Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Final spectaculos al Festivalului „Alba Jazz”. Ozana Barabancea a intrat în inimile a sute de albaiulieni

Publicat

YouTube video

Un concert exploziv, plin de culoare, aplauze, dans și nu în ultimul rând muzică de calitate a încheiat ediția din acest an a Festivalului Alba JAZZ. Ozana Barabancea, un artist complet, a adus prin vocea sa impresionantă dar și prin umorul său o stare de spirit greu de descris în cuvinte care a făcut un veritabil show pentru finalul unui eveniment ajuns deja la cea de-a treia ediție.

Weekendul a început la Alba Iulia în note de jazz și, cum era normal, așa s-a și terminat. Cu un repertoriu pe gustul tuturor și o energie debordantă, Ozana Barabacea cu siguranță i-a convins pe albaiulieni să fie prezenți în număr cât mai mare la festivalurile de gen care vor urma.

Piese cunoscute precum „Summertime”, „I want to make love to you” sau „New York, New York” au reușit să cucerească publicul și să adune sute de aplauze. Artista a reușit să îi țină atenți pe spectatori, care au reacționat evident la mesajele ei și au fost încântați de glumele sale inspirate. Mai mult, cei mai mulți dintre aceștia nu s-au putut abține și și-au dat frâu liber la dans.

Fiind o fire generoasă, după cum ea însăși s-a descris, Ozana Barabancea și-a invitat și un prieten pe scenă, pe Dima, care a cântat o piesă alături de cei patru instrumentiști.

Vedeți mai jos câteva imagini foto-video de la concertul Ozanei Barabancea:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax