Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Gaudeamus, igitur!”. Promoția 2014 a Universității „1 Decembrie 1918” a trăit bucuria absolvirii. „Hora studenților” în ploaie, în Piața Cetății

Publicat

YouTube video

Studenții din promoția 2014 a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au trăit, sâmbătă, bucuria absolvirii. Neintimidați de ploaia și frigul de afară, o parte dintre aceștia s-au strâns, începând cu ora 10.00, în Piața Cetății, pentru a participa la ceremonia oficială. Cei mai curajoși dintre ei au luat parte și la Parada Absolvenților, începând cu ora 9.30, care s-a derulat între Casa de Cultură a Studenților și Piața Cetății.

La ceremonie au participat ÎPS Irineu, primarul Mircea Hava, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, rectorul Daniel Breaz, decanii facultăților, cadre didactice, iar evenimentul a fost prezentat de conf. univ. dr. Diana Câmpan.

De sub mulțimea de umbrele, tinerii absolvenți, cu flori în mâini, au profitat de ultima zi de studenție pentru a-și face fotografii cu colegii, părinții și profesorii.

În cadrul ceremoniei, rectorul Daniel Breaz a acordat titlul de Omul Anului 2014 inginerului Cristian Covaciu, pentru sprijinul acordat universității și studenților.

Cei mai buni dintre studenții de la fiecare specializare și de la masterat au primit distincții din partea Universității. Șefa de promoție, Ana Andreea Motora, a rostit discursul din partea studenților, mulțumindu-le profesorilor, părinților pentru tot ajutorul acordat de-a lungul anilor. În continuare, studenții au rostit jurământul.

Toți invitații i-au felicitat pe studenți, le-au transmis urări de succes, noroc și sănătate, iar primarul Mircea Hava i-a invitat la concertele de sâmbătă seară, de la „Alba Fest by Marius Moga”, pe care a spus că le va dedica absolvenților UAB. În final, în consens cu vremea de afară, rectorul Daniel Breaz le-a dedicat studenților piesa „Ploaia care va veni, le va potopi pe toate”, cântată de Pasărea Colibri, iar tinerii și-au exprimat bucuria în ciuda ploii și a vântului și au format mai multe hore în Piața Cetății.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax