Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO „Gustos de Alba”: Operă în piață pentru albaiulieni și expozanți. Trei artiști ai Operei Naționale Române Cluj – Napoca, aplaudați la scenă deschisă

Publicat

YouTube video

opera in piata pascu, gustos de alba Sâmbătă după-masa, spațiul expozițional de la Târgul „Gustos de Alba” s-a transformat într-o scenă deschisă unde albaiulienii prezenți au fost spectatori, dar și personaje de operă. De la ora 14.00, Piața Pascu din Cetate a răsunat de creații ale unor compozitori celebri de operă și musica hall, cântate de soprana Daniela Chișbora, baritonul Cătălin Nistor și tenorul Mihai Lazăr.

Artștii de la Opera Națională Română Cluj – Napoca și Filarmonica de Stat „Transilvania” Cluj- Napoca au încântat auzul spectatorilor, dar și al trecătorilor de la Târgul „Gustos de Alba”.

Sâmbătă, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Târgului „Gustos de Alba” din Piața Pascu, albaiulienii au avut ocazia să se delecteze cu un recital de operă susținut de trei artiști de la Opera Națională Română Cluj Napoca și Filarmonica de Stat „Transilvania” Cluj Napoca, soprana Daniela Chișbora, baritonul Cătălin Nistor și tenorul Mihai Lazăr.

Cei care doar au fost în trecere pe la tarabele producătorilor au rămas plăcut impresionați de acest moment mai puțin întâlnit la un târg de gastronomie, respectiv operă în piață.

Duminică, în ultima zi a târgului organizatorii au pregătit un concurs și demonstrații culinare:

11.00 Recunoaște condimentul – concurs cu premii

13.00 Ceaun – demonstrație culinară

14.00 Degustare de vinuri

15.00 Demonstrații culinare

Mai jos puteți vedea cum a fost atmosfera la recitalul de operă din Piața Pascu.

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax