Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: În weekend, albaiulienii au sărbătorit prietenia în Piaţa Cetăţii. Cum s-au distrat la concertele Viţa de Vie, Zob, R.O.A, Paraziţii

Publicat

YouTube video

Timp de două zile Piaţa Cetăţii din Alba Iulia a fost locul de distracţie pentru sute de oameni care au venit să sărbătorească prietenia. Viţa de Vie, Zob. R.O.A, Mihai Mărgineanu, Paraziţii sunt doar câţiva dintre artiștii de elită din genurile rock, pop, electro și hip-hop care au concertat pe scena de la Alba Iulia.

Cu toate că pe timpul serii artificiile au fost centrul atenţiei pentru toţi cei care au venit în Piaţa Cetăţii, până la spectacolul de pe cer, locul a fost animat e voie bună şi dans. În weekend-ul prieteniei de la Alba Iulia, nu a mai contat cine cu cine se cunoaşte, toţi s-au simţit ca într-o mare familie şi au petrecut pe ritmuri de rock, pop, electro și hip-hop.

Sâmbătă, capul de afiș a fost ţinut de băieţii de la Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, weekend-ul prietenilor a continuat cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. În deschiderea celor două concerte au cântat Anysound și Mercedes Band şi trupele N.O.R. și Bohemian Groove.

În acest sfârşit de săptămână locul de distracţie, pentru mulţi albaiulieni dar şi turişti a fost Piaţa Cetăţii. Au venit la sărbătoarea prieteniei cu chef de dans şi cântat. Mai jos puteţi vedea cum s-au distrat iubitorii muzicii rock, pop, electro și hip-hop.

FOTO-VIDEO: Raul KNALL, Horaţiu MUNTEAN

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax