Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: INUNDAȚII în mai multe localități din Alba. Gospodării inundate la Șibot și în Sebeș. Apel disperat de la Gârbova de Jos

Publicat

13479249_903784746434719_682803041_n Ploile au început să lase pagube în urma lor, un exemplu fiind la Sebeș unde pompierii au fost chemați să evacueze apa din subsolul a două case de pe strada Câmpului. 

Aceeași situație, în care casele și curțile au fost inundate, o găsim și în alte localități din județul Alba, ca de exemplu la Feneș unde se pare că apa a pătruns în casele oamenilor. Și la Tursaș apa a trecut de nivelul gleznei.

Și la Gârbova de Jos situația este alarmantă. Câteva familii au rămas izolate, potrivit unui cititor Alba24.ro.

„Furiile apei lovesc din nou localitatea Gârbova de Jos! Cerul s-a întunecat și apoi a urmat 30 de minute de ploaie , suficiente pentru creștea nivelului apei și pentru izolarea câtorva familii! Nivelul apei începe să crească de la minut la minut, împiedicând traversarea cu autovehicule a râului!

 

 

YouTube video

dsc_0273 Suntem nevoiți de fiecare dată când nivelul apei crește sa ne mutam preventiv mașinile pe partea cealaltă de drum, pe la porțile vecinilor , prin curțile lor… Cerem ajutorul autorităților, nu pentru prima oară și soluționarea problemei cu un pod pentru autovehicule.”

Și la Șibot au fost chemate echipajele de intervenție pentru a interveni la evacuarea apei din case.

Străzile au fost înghițite de ape și la Bucerdea Grânoasă, după cum se vede în video-ul de mai jos.

Imagini și video cu inundațiile au fost postate de cetățeni pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook Alba24 sau au fost transmise pe email prin formularul STIREA TA pe Alba24 :



Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alin

    sâmbătă, 25.06.2016 at 20:08

    apa la saracsau..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax