Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „La Ceaune”. Liberalii şi prietenii lor s-au întâlnit la serbarea câmpenească de pe stadionul din Oarda de Jos

Publicat

la ceaune 1Duminică, pe stadionul din Oarda de Jos, a fost voie bună şi relaxare. Liberalii din Alba au vrut să vadă dacă sunt buni şi la gătit, nu numai la politică.

Alături de prieteni şi familie, au participat la festivalul rustic „La Ceaune”, ajuns la a cincea ediţie.

La evenimentul organizat de PNL Alba Iulia, atmosfera a fost destinsă, pe lângă ceaunele puse la foc, liberalii şi prietenii lor având prilej de socializare, într-o zi frumoasă de duminică.

 

YouTube video

Distracţia a fost condimentată de întreceri, cum a fost cea de sărit cu sacul, iar buna dispoziţie a fost întreţinută cu muzică populară, aşa cum se cuvine la un festival rustic.

„Moderatorul” serbării a fost viceprimarul Paul Voicu, iar „gazda” Popa Pavel, cel mai în vârstă consilier local.

La proba de gătit la ceaune, au fost 9 echipe de bucătari experimentaţi sau amatori care au pregătit mâncăruri tradiţionale gustoase: fasole cu ciolan, carne (vită, porc, miel) sau hribi la ceaun.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    duminică, 28.08.2016 at 22:23

    Liberalismul a fost eradicat in Romania in momenmtul in care partidul lor s-a aliat cu cel mai de stanga partid din Romania doar pentru a-l inlatura (fara succes) de la putere pe pe un om …de dreapta :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax