|

FOTO-VIDEO: Liberalii din Alba au semnat, în majoritate, moţiunea lui Orban. Doi au ales să-l sprijine pe Cataramă

IMG_0023Liberalii din Alba au hotărât, vineri, cu majoritate, să îl sprijine pe Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al partidului, la alegerile din 17 iunie. 73 dintre cei 75 de reprezentanţi ai organizaţiei PNL Alba, prezenţi la şedinţa Colegiului director judeţean, au votat moţiunea lui Orban. Cristian Buşoi nu a obţinut niciun vot, iar Viorel Cataramă a fost ales ca opţiune la conducerea partidului de către doi liberali din Alba.

Reamintim că Ludovic Orban şi-a depus, în 15 mai, candidatura pentru preşedinţia partidului, iar alături de el au fost  aproximativ o sută de susţinători, liderii celor mai puternice organizaţii judeţene ale formaţiunii, printre care și Mircea Hava. Acesta și-a manifestat public susținerea pentru Ludovic Orban și spune că este omul care poate să unească partidul. Primarul din Alba Iulia va candida la alegerile generale din PNL pentru funcția de prim-vicepreședinte. La votarea moțiunii de la Alba Iulia au fost prezenți aproape toți parlamentarii și primarii PNL din județ. Printre cei prezenți au fost remarcați șeful CJ Alba- Ion Dumitrel, secretarul executiv al PNL- Marius Hațegan, directorul general al ADR centru- Ioan Crețu dar și parlamentarii Alexandru Pereș, Florin Roman, Claudiu Răcuci și Sorin Bumb. A fost remarcată absența primarilor Mircea Hava (Alba Iulia) și Dorin  Nistor (Sebeș) dar și a parlamentarului Corneliu Olar- mult prea implicat în campania electorală din comuna Horea.

Vezi şi Mircea Hava, al doilea om în PNL, după Ludovic Orban. Va candida pentru funcția prim-vicepreședinte al partidului

Vezi integral moţiunea lui Ludovic Orban: Motiunea Ludovic Orban ONL Forta dreptei

Pe 17 iunie, 175 de liberali din Alba vor vota preşedintele PNL, la Congresul Naţional al partidului. 18 dintre ei sunt reprezentanţi de drept în congres, iar restul au fost aleşi.

A doua zi, pe 18 iunie, tot la Bucureşti, se va alege componenţa Biroului Politic Naţional.

„În Biroul Permanent Național am decis să organizăm Consiliul Național de Coordonare, care va vota Biroul Permanent Executiv al PNL de după alegerea noului președinte al PNL, în data de 18 iunie, adică a doua zi după congresul de alegere a președintelui PNL”, a anunţat, la începutul lunii iunie, Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575825avatar Publicat de pe 9 iunie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Liberalii din Alba au semnat, în majoritate, moţiunea lui Orban. Doi au ales să-l sprijine pe Cataramă”

  1. Pentru PCR a fost in NOIEMBRIE ultimul bal… iar pentru PNL va fi in IUNIE ultimul bal…

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI