Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Liderul TNL Alba, Radu Cristian, sesizează noi probleme de poluare pe râul Sebeş

Publicat

YouTube video

După confirmarea poluării accidentale a râului Sebeș în zona Oarda, de luna trecută, președintele TNL Alba, Radu Cristian prezintă o scrisoare deschisă în care solicită măsuri concrete, având în vedere că acest curs de apă este afectat şi în zona magazinului „Penny” din Sebeş. Prezent la o conferință de presă a PNL Alba, liberalul a precizat că este pentru a treia oară când observă această problemă.

Președintele TNL Alba, Radu Cristian, a adus în atenția presei problema poluării cu care se confruntă râul Sebeș, în zona magazinului „Penny” din Sebeș.

„Este pentru a treia oară în acest an când râul Sebeș este poluat și nimeni nu face absolut nimic. În acest an apele râului au avut culori din cele mai ciudate: roșii, iar acum albe. Acum două luni am semnalat atât Primăriei Sebeș, cât și Poliției Locale Sebeș faptul că apele râului sunt poluate și au o culoare alburie. Evident că nu s-a luat nicio măsură. De aceea am decis să trimit această scrisoare deschisă. Poate că cineva, Garda de Mediu, Agenția de Protecția Mediului, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba, Prefectura, va citi această scrisoare și va lua măsurile care se impun.

Ieri Râul Sebeș a fost poluat cu reziduuri și a devenit… alb. Stau dovadă fotografiile și filmarea pe care le-am făcut. Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa. Dar, ca de fiecare dată, nu se face nimic. Nu este normal ca apele să fie poluate, iar instituțiile statului, care sunt plătite să controleze astfel de situații, să stea cu mâinile încrucișate și să nu facă nimic. Cine a poluat să plătească. Activitatea economică din Sebeș, vitală pentru bugetul local și dezvoltarea comunității, nu trebuie să se desfășoare oricum. Există legi pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care deversează ape uzate cum îi taie capul.

Sper ca autoritățile statului să se trezească din amorțeală și să ia măsurile care se impun. Ca să nu trăim noi cetățenii cu impresia că își bat joc de noi și închid ochii la neregulile flagrante pe care le semnalăm”, a declarat liderul TNL Alba.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pingback: FOTO-VIDEO: Liderul TNL Alba, Radu Cristian, sesizează noi probleme de poluare pe râul Sebeş | Sebes24

  2. Pingback: Liderul TNL Alba, Radu Cristian, sesizează noi probleme de poluare pe râul Sebeş | Sebes24

  3. andreiz

    vineri, 19.07.2013 at 21:34

    felicitari noului presedinte. sa o tina tot asa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax