Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Lucrări în derulare, pe mai multe străzi din Alba Iulia. Când se finalizează şi arterele ce vor fi modernizate în continuare

Publicat

lucrari straziÎn această perioadă, se efectuează lucrări de modernizare sau de reabilitare a reţelelor de utilităţi pe mai multe străzi din Alba Iulia. Acestea se derulează cu restricţii de circulaţie, situaţie în care şoferilor li se recomandă, pe lângă atenţie sporită, şi alegerea unor variante ocolitoare.

De la începutul acestei săptămâni au început lucrările de supraînălţare la trecerea de pietoni de pe strada Tudor Vladimirescu, în dreptul sediului Casei Judeţene de Pensii Alba, una dintre cele mai aglomerate zone din oraş.

Atât şoferii, cât şi pietonii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, având în vedere că pe parcursul lucrărilor este blocat câte un segment de carosabil.

Vestea bună este că la începutul săptămâniii viitoare şantierul va fi finalizat, iar circulaţia va fi reluată în condiţii normale, potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia.

 

YouTube video

Pe Bulevardul Încoronării, tronsonul spre Gară, s-au făcut lucrări de plombare la carosabil, iar aceste intervenţii vor continua în această săptămână pe străzile Octavian Goga şi Vasile Alecsandri. Astfel, şi în aceste zone se va circula îngreunat.

Pe strada Detunata, vizavi de Kaufland, se execută lucrări la reţeaua de apă, iar o parte din această stradă este închisă temporar. Şoferii pot alege variante ocolitoare. Lucrările vor continua în perioada următoare şi pe strada Nazareth Illit.

Dacă lucrările de pe strada Crişan, în apropierea Cetăţii Alba Carolina, au fost finalizate, restricţii de circulaţie sunt pe strada Cetăţii, tot pentru lucrări de reabilitare şi modernizare. Şanntierul continuă şi pe strada Aurel Vlaicu (în spatele Hotelului Cetate) sau pe strada Horea (unde se efectuează lucrări la reţeaua de gaz).

Tot la reţeaua de gaz vor fi făcute lucrări pe strada Gladiolelor, tronsonul între Ghe. Pop de Băseşti şi Vasile Goldiş. Vo fi înlocuite inclusiv branşamente.

Pe strada Lalelelor, operaţiunile de modernizare a trotuarelor ar trebui finalizate la sfârşitul săptămânii viitoare. Ulterior, va fi turnat covor asfaltic nou.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dezamăgit

    marți, 27.09.2016 at 20:51

    Izvorului a murit.Din nou.Mulțumesc adm locale pentru minciunile oferite pe post de scuze.Avea dreptate un cunoscător.Frate , când nu vrea Hava , nu se face.Va găsi tot felul de motive.

  2. Cristi dumitriu

    miercuri, 28.09.2016 at 00:01

    Foarte bine ca se lucrează dar ar fi foarte bine ca lucrările sa fie de calitate , pentru ca avem deja lucrări făcute de mântuială cu materiale de calitate îndoielnică , exemple : DN 1 ( ieșirea din Alba spre cluj ) unde au apărut foarte multe probleme in carosabil , ieșirea spre Sebeș unde si acolo sunt probleme grave dupa numai o săptămana , iar daca pe beneficiari nu-i interesează calitatea lucrările noi participanții din trafic orice intervenție ne afectează !!!

  3. riveran

    miercuri, 28.09.2016 at 09:24

    „Felicitari” domnule primar Mircea Hava pentru strada Izvorului.a iesit minunat. vara praf si toamna noroi. A fost mai simplu sa scoateti de pe ruta autobuzelre STP decat sa asfaltati strada. Eu personal sunt foarte dezamagit pentru ca atunci cand ati venit pe Izvorului sa discutati cu noi chiar am crezut in vorbele si mai ales in CUVANTUL dumneavoastra.Dar au fost doar vorbe pentru niste fraieri.Noi adultii suntem invatati cu minciunile din campaniile electorale, dar la copiii pe care i-ati dezamagit v-ati gandit? Zile intregi a asteptat copilul meu sa vada utilajele pe strada, dar in zadar. Nici o sansa. Copilul a ramas dezamagit, n-ati reusit sa va tineti de promisiune dar ati reusit sa zdrobiti sufletelele copiilor, care sunt nevoiti sa inghita praf in fiecare zi si sa mearga la scoala uzi la picioare si plini de noroi. Poate copiii nostrii va amintesc de nepotii dumneavoastra si reusiti sa o faceti pentru ei. Lasati ura deoparte fata de anumiti adulti de pe strada Izvorului si ganditi-va la copiii care sufera din cauza lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax