Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Mărțișoare și recomandări oferite de polițiștii din Alba Iulia, doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, de 1 Martie

Publicat

DSC_0053 Polițiștii din Alba Iulia au fost prezenţi, marți, cu ocazia zilei de 1 Martie, pe străzile din oraş, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor aflate la volanul mașinilor câte un tradițional și îndrăgit mărțișor, un cadou simbolic la început de primăvară.

Șoferițele aflate la volan, marți, în zona magazinului „Unirea” din Alba Iulia, au fost oprite de poliţiştii rutieri, însă nu pentru că au încălcat vreo regulă de circulaţie, ci pentru că, de 1 Martie, merită un cadou care să vestească începutul primăverii.

YouTube video

Astfel, obișnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 1 Martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe din Alba Iulia, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări pentru a nu fi implicate în incidente în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax