Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: MOMENTUL IMPACTULUI: Accident rutier la Dâmbar, între un microbuz și un autoturism. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

Patru persoane au ajuns de urgență la spital în urma unui accident rutier petrecut miercuri după-amiază, pe DJ 107, lângă Alba Iulia, în zona târgului de animale din localitatea Drîmbar. Momentul impactului a fost surprins pe o cameră de supraveghere.

Accidentul s-a produs între un microbuz de persoane, al unei firme din Alba Iulia, și un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în județul Mureș. În urma evenimentului, șase persoane au fost rănite, dintre care patru au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba.13271714_1121582634551918_553014514_o (1)

UPDATE:  Şoferul unui autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, din cauza drumului umed, a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul care circula regulamentar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, miercuri, 25 mai, la ora 16.50, pe DJ 107, în afara localităţii Drâmbar, L.D. (21 de ani), din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra maşinii, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Şpring.

În urma accidentului, patru femei, cu vârste cuprinse între 31 şi 54 de ani, toate din comuna Berghin, pasagere în microbuz, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa foto: A.A. (cititor Alba24)

Dacă surprinzi un eveniment/ incident fă-l public pe STIREA TA pe Alba24 sau pe Facebook Alba24

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax