Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muzică, dans, fotografie și modă la „Carnavalul mărțișorului” organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia

Publicat

IMG_3333 Sosirea primăverii a fost vestită la Alba Iulia printr-un spectacol special al Centrului de Cultură „Augustin Bena”. „Carnavalul mărțișorului” a avut loc de 1 martie, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, și i-a avut ca protagoniști pe cursanții centrului, de la cei mai mici și până la cei mari.

De 1 martie, părinții și persoanele prezente în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, au avut prilejul să asculte cele mai frumoase melodii și vadă cele mai frumoase dansuri populare, paradă de modă dar și o expoziție de fotografie.

Cântece de primăvară interpretate de cei mai talentați

Cursanți de la clasa de muzică ușoară coordonată de Marinela Popa, au deschis „Carnavalul mărțișorului” cu câteva cântece de primăvară. Aceștia nu au fost singurii care au cântat ci au fost urmați de clasa de muzică populară coordonată de interpretă de folclor Leontina Fărcaș, clasa de chitară folk coordonată de Ovidiu Romoșan, clasa de chitară electrică coordonată de Călin Paraschiv, clasa de instrumente cu clape coordonată de Cristian Șușman și clasa de instrumente de suflat coordonată de Nicolae Vancu.

Momentele de muzică au fost însoțite de dansuri populare puse în scenă de cursanții clasei externe de la Tibru în coregrafia Octaviei Oprea.

De asemenea a avut loc o expoziție organizată de clasa de design vestimentar, o colecție de rochii și accesorii realizate de cursanții Ioanei Raica.

Programul a făcut parte din proiectul „Anotimpul Artelor” și este primul din patru astfel de momente care vor avea loc anul acesta.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax