Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muzică și dansuri populare cu ansambluri folclorice și artiști de pe Valea Mureșului, în spectacolul „La Porțile Cetății”

Publicat

YouTube video

O seară cu muzică și dansuri populare din zona Mureșului și a Târnavelor au petrecut câteva sute de oameni miercuri, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la spectacolul folcloric „La Porțile Cetății”.

Spectacolul i-a avut ca și coordonator artistic pe coregraful Flaviu Mîrza și ca regizor spectacol pe profesorul Vasile Repede. Invitații speciali ai evenimentului au fost Cătălin Hașa și Nicolae Plută, iar intrarea a fost liberă.

Învârtite, hațegane, doine, dar și mici momente teatrale au pregătit invitații. Tinerii artişti din Ansamblul „Doina Mureșului” au impresionat publicul cu o punere în scenă a unei „plecări de la părinți în armată”, dar și cu dansurile de perechi. Spectacolul a adunat în public atât albaiulieni cât și autorități și iubitori ai folclorului din mai multe comune din județ.

Pe scenă au urcat, cu reprezentații artistice, Asociația de dansuri populare „Alba Carolina”, Ansamblul „Doina Mureșului” Ciugud, interpreții Bianca Șușman, Mădălin Crișan, Cristina Todor, Ionel Brăteanu, Simona Niculeasă și Florin Covaciu, după care au urmat recitalurile invitați speciali, Cătălin Hașa și Nicolae Plută.

Vedeţi mai jos câteva imagini de la eveniment.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax