Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Muzică și dansuri tradiționale palestiniene, la Alba Iulia. Spectacol pe esplanada Sălii Unirii

Publicat

IMG_1961 Albaiulienii și turiștii care s-au aflat sâmbătă în Piața Cetății din Alba Iulia au putut participa la un spectacol de muzică și dansuri tradiționale palestiniene, susținut de un ansamblu de tineri din Palestina, pe esplanada Sălii Unirii.

Grupul de dansatori format din 11 tineri, cinci băieți și șase fete, au prezentat celor prezenți în Piața Unirii din Cetatea Alba Carolina mai multe dansuri tradiționale palestiniene.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Ambasadorul Statului Palestina în România, E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, doi primari din orașe palestiniene înfrățite cu municipiul Alba Iulia, viceprimarul muncipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, city managerul Nicolaie Moldovan, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz și alți reprezentanți ai instituției de învățământ.

YouTube video

În fiecare an, studenți de excepție din Palestina studiază la UAB, urmând cursurile Anului pregătitor de învățare a limbii române pentru studenți internaționali, din cadrul Departamentului de Filologie. Anul trecut, nouă studenți din Palestina au învățat la Universitatea„1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax