Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ”Oferte șoc” de la prima oră în Market CARREFOUR. Clienții, ”magnetizați” de discounturile generoase la TIGĂI și CASTROANE

Publicat

YouTube video

DSC_0031 Nu foarte mulți albaiulieni au fost cei care au trecut joi dimineața pragul noului supermarket Carrefour din Alba Mall. Nici vremea nu a fost una chiar favorabilă pentru cumpărături, dar fiecare client s-a arătat mulțumit atât de ideea deschiderii marketului, cât și de prețurile și ofertele cu care au fost așteptați. Magazinul din Alba Mall este unul dintre cele mai mari market-uri deschise de Carrefour în ultima perioadă. Este magazinul cu numărul 86, are o suprafață de 900 de metri și o gamă largă de articole, aproximativ 9.000 de produse.

Cei care s-au încumetat joi dimineața să iasă din casă și să ia parte la marea deschidere a supermarketului Carrefour au fost așteptați cu o gamă variată de produse și cu diverse oferte ”tentante”, de la alimente și până la electrocasnice. Printre promoţiile pregătite pentru clienţi amintim preţuri de 1,99 lei la vase de ceramică, tigăi la 10,99, ulei la 1 litru cu 3,89 lei, zahăr la 2,59 lei și balsam de rufe plus detergent de vase la prețul de 19,93 de lei.

Un număr de aproximativ 50 de persoane au fost curioși să vadă ce produse și prețuri găsesc la noul supermarket Carrefour și fiecare client care și-a început ziua la cumpărături nu a putut să nu își achiziționeze cel puțin o tigaie sau un vas de ceramică. Indiferent că aveau sau nu nevoie de produsele pe care le-au cumpărat, toți cei prezenți se gândeau că ”niciodată nu ştii când îți trebuie”.

Încă de când s-a dat ”startul” la cumpărături, ca niște gospodari care se respectă, înainte să cumpere alimentele pentru gătit, au ales să își achiziționeze vasele în care să gătească, astfel că, de la tigăi și până la electocasnice, din fiecare produs a fost dat cel puțin unul. Tatiana, una dintre cliente, are mania cumpărăturilor și de aceea a decis să fie prima care cumpără o tigaie sau o farfurie: „e un hobby, și să plec de acasă. Am și eu fixurile mele cu vasele”.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SERGIU ROTAR

    joi, 23.10.2014 at 15:04

    Ar fi meritat sa cumpar castroanele daca erau facute de Apulum Alba Iulia… nu vitrus chinezesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax