Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Orchestra de Cameră a Județului în concert la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Orchestra de Cameră a Judeţului Alba a fost prezentă, dumincaăla Casa de Cultură a Studenţilor, într-un concert de excepţie în care au fost interpretate lucrări din creaţia marilor compozitori internaționali.

Pe lângă membrii orchestrei, îndrumați de bagheta dirijorului Dan Liviu Cernat, pe scenă au mai evolua pianistul Ovidiu Pârjol şi naistul Alexandru Pal. Orchestra albaiuliană a încântat publicul spectator cu lucrări ale lui Ciprian Porumbescu, Ceaikovski, Bach.

Din programul orchestrei conduse de Dan Liviu Cernat am putut asculta J.S. Bach: – Arie pe coarda Sol din suita No. 3”, „BWV 1068 Concertul de pian nr. 7 in sol minor BWV105,  Ciprian Porumbescu: “Balada” pentru nai şi orchestra de cameră,  P.I. Ceaikovski – “Elegie” – Suita Spargatorul de nuci – fragmente pentru orchestra de coarde.

Concertul a fost organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba si Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Sincretic Art”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    marți, 29.04.2014 at 18:50

    Ar trebui mai multi instrumentisti, prea putini, sunetul nu este omogen, chiar daca este orchestra de camera, cativa instrumentisti in plus nu ar strica. Mai multa implicare nu ar strica pentru aceasta orchestra, este un proiect foarte bun dar trebuie mai multa munca.Bafta orchestrei in continuare si cat mai multe spectacole!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax