Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Pagube de 40.000 de lei, după INCENDIUL din cartierul albaiulian Partoş

Publicat

YouTube video

Un foc lăsat nesupravegheat s-a extins la două proprietăţi din cartierul albaiulian Partoş, pagubele fiind estimate la valoarea de 40.000 de lei. Incendiul de vineri a fost observat de la mare distanţă, fiind degajată o cantitate mare de fum. Flăcările au cuprins un teren de 600 mp, proprietatea unei persoane fizice şi bunuri din curtea unei societăţi comerciale.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14.00. A fost observat în scurt timp atât de localnici, cât şi de şoferii care circulau în zonă. Reamintim că prin Partoş trece strada Regiment V Vânători, acces dinspre DN1, în Alba Iulia, astfel că zona este foarte circulată.

ISU Alba a transmis, luni, precizări despre acest incendiu, localizat pe strada Liliacului (adiacentă), în cartierul Partoş. Totul a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat, pe un teren de aproximativ 20 mp. S-a extins la alt teren, proprietatea lui S.N. unde au ars circa 600 mp și la curtea unei societăți comerciale afectând matrițe din fibră de sticlă, produse finite din fibră de sticlă și doi mc de lemn pentru foc.

Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD şi au reuşit să stingă flăcările.

Paguba estimată după incendiu este în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax