Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia se deschide în 6 decembrie. Patinoar, brad, pavilion de lumină şi căsuţe festive

Publicat

15327679_1261682023891539_263080170_nÎn acest weekend, la Alba Iulia, au început amenajările în Piaţa Cetăţii pentru Parcul Sărbătorilor de Iarnă, ce se va deschide în 6 decembrie.

Imediat după ce s-a terminat demontarea scenelor amplasate în Piața Cetății pentru concertele din 1 Decembrie, a început montarea patinoarului, a structurii metalice pe care vor puse instalaţiile luminoase sub formă de brad înalt de 12 metri, dar și o parte din pavilionul de lumini. Oamenii de la firmele care au închiriat căsuțele de lemn, lucrau de zor, sâmbătă seara la amenajarea acestora .

Parcul Sărbătorilor de Iarnă se deschide oficial marţi seara, cu un program de colinde. Astfel, de Moş Nicolae, albaiulienii şi turiştii se vor putea distra din nou în Cetatea Alba Carolina.

Vor avea acces la patinoar, iar biletul este 5 lei, la jumătate de preţ faţă de anul trecut. Patinoarul va fi funcţional cel puţin până la 1 februarie 2017 şi are o suprafaţă de 420 mp.

Vezi şi TARIFUL de intrare la patinoarul din Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, la jumătate față de anul trecut. Un bilet, 5 lei. REGULI pentru distracţia pe gheaţă

De asemenea, vor putea asculta colinde sub bradul frumos luminat şi vor putea bea vin fiert sau ceai cald, la căsuţele din piaţă. Vor mai fi montate şi figurine cu personaje reprezentative pentru acest sezon.

YouTube video

Primăria pregăteşte un program menit să asigure atât distracţia copiilor, cât şi a celor mari, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Lucrările au început imediat după ce din zona centrală din Cetatea Alba Carolina a fost scoasă scena pe care au fost spectacolele şi concertele de 1 Decembrie.

Vezi AICI cum a arătat Parcul Sărbătorilor de Iarnă, anul trecut.

Vezi şi FOTO: Oraşul Alba Iulia, împodobit cu lumini de sărbătoare. Atmosferă de poveste în Cetatea Alba Carolina

Poate te interesează și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. Idei de URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax