Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă s-a deschis la Alba Iulia. Cetatea Alba Carolina cuprinsă de Magia Crăciunului

Publicat


IMG_7370Magia Crăciunului începe să se simtă la Alba Iulia după ce mii de lumini au fost aprinse în Cetatea Alba Carolina. Parcul Sărbătorilor de Iarnă s-a deschis marți în Cealaltă Capitală și pare să fie cel mai reușit de până acum. Un pavilion de lumină, brad, spectacole de colinde, turtă dulce și vin fiert cu gust de scorțișoară sunt lucrurile de care se vor putea bucura localnicii și turiștii care ajung în această iarnă la Alba Iulia.

Numărătoarea inversă pentru Crăciun și Anul nou a început de marți la Alba Iulia. Timp de 2 luni, Cetatea Alba Carolina va fi din nou în centrul atenției și va lumina mai frumos ca oricând.

IMG_7410Parcul celor mai așteptate și frumoase sărbători din an este plin de atracții pentru toate vârstele. De la spectacole de colinde pentru suflet, zăpadă artificială, tarabe cu bunătățuri până la un patinoar, parcul are toate elementele unui adevărat Târg de Crăciun.

Sute de albaiulieni au participat la aprinderea luminilor și s-au bucurat de concertul de colinde adus în scenă de interpreți de muzică populară din oraș.

Cei mai fericiți au fost copiii care nu au ezitat să-și arate entuziasmul pentru tot ceea ce văd. Micuții s-au bucurat cel mai mult de zăpada artificială și bradul amplasat în centrul pavilionului.

Patinoarul a fost și el plin în prima zi a Târgului, mai ales că cei care au dorit să profite de o oră pe patine au avut acces gratuit.

Cei mai mari dintre vizitatorii târgului au înfruntat frigul la un pahar de vin fiert în căsuțele amenajate pentru aceste târg. Au mâncat „Clătite Uriașe”, turtă ducele, au ascultat colinde, iar în jurul orei 21.00 s-au îndreptat spre casă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax