Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Pericol pentru pietoni, la Alba Iulia. Zidul unui bloc în construcție se prăbușește. Echipaje ISU au asigurat zona

Publicat

IMG-20160726-WA0003 Fragmente dintr-un bloc aflat în construcție, în zona de ieșire din Alba Iulia spre Partoș (Sebeș), s-au prăbuşit marți, în dreptul trotuarului de pe marginea drumului.

Echipaje ale ISU Alba au intervenit de urgenţă pentru asigurarea zonei şi prevenirea incidentelor.

Este vorba despre un imobil cu cinci etaje, nefinalizat, aflat pe Bulevardul Ferdinand, lângă staţia Petrom.

Bucăți de zid din BCA s-au desprins de la etajul superior al clădirii și au căzut aproape de trotuarul aflat în fața imobilului.

Cel mai probabil s-a ajuns la această situaţie din cauza apei infiltrate în urma ploilor, care afectează structura construcţiei ce ar aparține omului de afaceri albaiulian Gelu Iancu.

Incidentul a fost semnalat de trecători prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Poliția Locală. Zona a fost delimitată, iar pompierii au reușit să înlăture bucățile rămase.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax