Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 1000 de persoane au așteptat noul an în Piaţa Cetăţii. Vezi cum s-au distrat albaiulienii în restaurantele şi cluburile din oraş

Publicat

YouTube video

Odată cu intrarea în 2013, o mulţime de albaiulieni au ales să petreacă trecerea în noul an, în cluburile şi restaurantele din Alba Iulia. Fără să cheltuiască sume exorbitante, localnicii din oraş şi nu numai au ales se distreze alături de prieteni sau familie în diverse locaţii ale municipiului.

Pentru al doilea an consecutiv, Alba24.ro a fost alături de albaiulieni şi astfel vă oferim o mică galerie foto-video din locațiile prezentate mai jos:

Piaţa Cetăţii din Alba Iulia s-a transformat în locaţia perfectă pentru vizionarea artificiilor şi desfacerea sticlei de şampanie la ora intrării în noul an. Persoane de toate vârstele au avut oportunitatea de a dansa pe ritmuri vieneze, acestea reușind să dezghețe albaiulienii veniți în Piața Cetății. Odată cu trecerea în noul an, cei prezenți au ciocnit câte o cupa de şampanie şi au spart pahare pentru un an 2013 cel puţin la fel sau chiar mai bun faţă de cel vechi.

La Art Caffe Downtown, zeci de persoane au ales un alt timp de muzică pentru intrarea în noul an. DJ-ii din Art Caffe au ştiut să-i binedispună pe cei prezenți până la o oră târzie, iar cel mai „îndepărtat” oaspete a venit tocmai din Statele Unite ale Americii (Connecticut). Invitaţii localului n-au avut parte de un meniu special, fiecare persoană sărbătorind intrarea în noul an „după cât i-a permis portofelul”.

În Goldies Pub, distracţia a fost la ea acasă. Aproximativ 30 de persoane au ales locaţia din centrul municipiului pentru o distracţie ieşită din comun. Preţul revelionului la Goldies a fost de 250 de lei, dar albaiulenii prezenţi nu au regretat nici măcar un leu. Melodii retro, latino, sentimentale şi chiar karaoke a fost reteţa unui revelion reuşit la Goldies Pub.

Peste 200 de persoane au ales Bal Room-ul din Alba Mall pentru un revelion de neuitat. Persoane de toate vârstele au luat parte la un revelion de lux. Cu doar 180 de lei, albaiulienii au avut parte de mâncare, băuturi fine şi muzică pe toate genurile. Petrecerea a ţinut până în zorii zilei, când petrecăreții s-au retras încet-încet spre casă.

Lângă municipiul Alba Iulia, mai exact la Vila Elisabeta a fost organizat un revelion la care au participat și tinerii, dar și seniorii Partidului Naţional Liberal. La petrecere s-au alăturat câțiva zeci de invitaţi din Bucovina şi Vatra Dornei. Pentru doar 200 de lei, oaspeţii s-au bucurat de un revelion întins pe parcursul a două zile. Cei mai titraţi invitaţi au fost senatorul Teodor Atanasiu şi consilierul local Rareş Buglea. În noaptea dintre ani, oaspeții au avut parte şi de o tombolă, 50 de norocoşi câştigând premii simbolice. Numărul total al invitaţilor a fost de 120 de persoane.

Aproximativ 300 de albaiulieni au ales petrecut revelionul în Club Stage. Pentru doar 149 de lei, persoanele prezente au avut un bufet suedez foarte variat, muzică bună şi distracţie până la orele dimineţii. Principalii „vinovaţi” ai atmosferei incendiare din clubul Stage au fost DJ Midget şi DJ Morpheus, care au reuşit să smulgă multe zâmbete şi dureri de picioare.

O altă locaţie preferată în mare parte de tineri a fost Le Papion. Aproximativ 80 de persoane au avut parte de o noapte magică alături de organizatorii cochetului caffe-bar. Băutură la discreţie şi mâncarea savuroasă au fost deliciul celor prezenţi care s-au bucurat din plin de sosirea noului an.

Odată cu intrarea în noul an, echipa Alba24.ro vă urează un an nou plin de bucurii, sănătate și fericire alături de cei dragi. LA MULȚI ANI!!!

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax