Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Peste 2.000 de oameni au cântat împreună cu Voltaj în Alba Iulia, la aniversarea a 20 de ani de la înființarea Ambient

Publicat

YouTube video

Șanțul de Sud al Cetății Alba Carolina a fost locul de întâlnire a peste 2.000 de albaiulieni sâmbătă seară, pentru că aici a avut loc un concert susținut de una dintre cele mai îndrăgite formații românești ale ultimului deceniu, Voltaj. Evenimentul a început în jurul orei 20.00, a fost prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea companiei Ambient, iar participarea a fost liberă. 

Mulțimea a fost, ca de fiecare dată, încântată de a-i revedea pe cei din trupa Voltaj și de a cânta alături de ei bine bunoscutele piese „Ca la 20 de ani”, „Pata pe tine”, „Voltaj” și multe altele.

Ambient aniversează anul acesta două decenii de existență. La ceas de sărbătoare, activitatea companiei românești este încununată de succesul unei creșteri de aproximativ 47% a cifrei de afaceri în lei cumulate pe ultimii 2 ani.

Istoria Ambient a început pe 3 februarie 1993, la inițiativa lui Ioan Ciolan, sibianul care și-a propus să lanseze pe piață o companie cu 100% capital românesc și care să devină principalul aliat al constructorilor și al familiilor care doreau să construiască sau să renoveze locuința.

FOTO-VIDEO: Alex JITTU

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax