Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Petrecere cu Mickey şi Minnie Mouse, confetti şi picturi pe faţă pentru elevii de la Şcoala „Avram Iancu”. Au sărbătorit în avans Ziua Copilului

Publicat

YouTube video

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, de 1 Iunie, elevii de la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia au avut „School Party”, joi seara, la sala „Mercur”. Începând cu ora 17.00 şi până la ora 20.00, copiii au dansat, au cântat, s-au pictat pe faţă şi au fost protagoniştii unor numere de magie. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Daisy au persoanajele principale de la Disney care au făcut „deliciul” petrecerii pentru cei mici. 

De la petrecere nu au lipsit nici clovnii, care le-au făcut celor mici diferite obiecte din baloane. Ca la orice petrecere, nu puteau lipsi confetti şi nici picturile pe faţă. Elevii au dansat şi au cântat, au uitat timp de trei ore de teme şi cursuri şi s-au bucurat anticipat de Ziua Copilului.

Muzica, dansul, spectacolul de animaţie, masa festivă, dar şi alte surprize dedicate copiilor de la „School Party” au fost un bun prilej de petrecere a timpului liber, de socializare, dar şi de distracţie pentru cei mici.

Mai jos puteţi vedea cum s-au distrat elevii de la Şcoala „Avram Iancu” la petrecerea dedicată Zilei de 1 Iunie.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax