|

FOTO-VIDEO: PNL Alba şi-a lansat la Alba Iulia candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016. Propunerile liberalilor


IMG_4593PNL Alba şi-a lansat, marţi, candidaţii pentru alegerile parlamentare din decembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Au fost prezenţi preşedintele PNL Alba, Mircea Hava, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, alţi reprezentaţi din conducerea judeţeană şi locală a partidului. În sală, au fost prezenţi sute de liberali din judeţ.

Evenimentul a început la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Atât liderii de partid, cât şi candidaţii au susţinut scurte discursuri în faţa colegilor, în care au transmis mesaje referitoare la perioada de campanie şi alegerile parlamentare din decembrie.

În discursul său, Ion Dumitrel s-a referit la importanţa schimbării de mentalitate în politică, a respectării cuvântului dat, dar şi la decizia de sprijin pentru Dacian Cioloş.

Mircea Hava a subliniat că susţine Programul 100 al lui Dacian Cioloş, pentru că se regăseşte, ca om de administraţie cu experienţă, în acest program. A mulţumit colegilor, “pentru ceea ce am construit până acum”.

 

 

 

LISTA candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare 2016:

candidati pnl alba 2016 parlamentareSenat:

Alexandru Pereș – senator
Dumitru Fulea – consilier IA
Simone Albani Rocchetti – director
Carmen Liana Stoica – referent de specialitate

Camera Deputaților:

Florin Claudiu Roman – vicepreședinte CJ Alba
Corneliu Olar – primar comuna Horea
Claudiu Vasile Răcuci – șef birou marketing
Sorin Ioan Bumb – consilier președinte CJ Alba
Gabriel Codru Pleșa – viceprimar Alba Iulia
Elena Ignat – profesor
Emil Nicolae Muntean – director general

Reamintim că, la nivel naţional, liberalii şi-au lansat în 6 noiembrie candidaţii pentru Parlament, printr-un miting cu 20.000 de oameni, la care invitat special a fost premierul Dacian Cioloş. Şeful executivului a avut un discurs în faţa susţinătorilor PNL şi a preluat noul slogan al partidului: „România înainte”.

„Sunt aici în primul rând pentru că aţi decis să susţineţi platforma #România100 şi îmi doresc să nu fie doar o înşiruire de enunţuri, să nu fie doar iluzii. Îmi doresc să avem, în sfârşit, un Parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toţi”, a declarat Dacian Cioloş, premierul României, la evenimentul de duminică seara.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=528832avatar Publicat de pe 8 noiembrie 2016 şi actualizat pe 9 noiembrie 2016.
Publicat în EVENIMENT, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • rosca: Tradatorului, de tradare ii este frica. A distrus partidul si ii e frica sa nu se descopere. Geaba esti darz,...
  • MARIANA: Dl Darzu trebuie sa lase PSD-ul in pace ! Cu el in frunte niciodata PDS Alba nu va face pasi inainte. Nu are...
  • Racordatul: Ne-am racorda si noi daca ati fi făcut canalizarea la cotele de adancime aferente. Dar ati proiectat din...
  • moderatorul de serviciu: @Ispas Daniel, Nu scrie niciunde in text ca ”trambulina” este in zona unde s-au făcut...
  • Ispas Daniel: Prostiți lumea cu stirea asta Se pare că noi ori suntem mai bine informați decât voi asa ziși ziariști...

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI