|

FOTO-VIDEO: Politehnica Iaşi şi CSM Baia Mare, câştigătoare la Cupa României la şah rapid pe echipe de la Alba Iulia

premii sahCupa României la șah rapid pe echipe de la Alba Iulia s-a încheiat duminică la prânz cu victoria echipelor Politehnica Aqua Carpatica Iași la feminin, respectiv CSM Baia Mare la masculin.

Echipa ieșeană s-a impus și în meciul retur cu 2-1 împotriva CSM București după ce câștigase cu același scor și primul duel direct.

CSM Baia Mare, echipă care l-a avut pe fostul vicecampion mondial Alexei Shirov (Letonia) – masa 1, le-a devansat în clasament pe AEM Timișoara și Vados Arad.

De notat și clasarea pe un onorant loc 6 a echipei Șah Club Cugir.

În cadrul festivității de premiere, Miruna Lehaci a primit în mod festiv scrisoarea de felicitare pe care președintele Klaus Iohannis i-a adresat-o pentru câștigarea titlului de campioană mondială școlară.

Vezi şi FOTO: Cupa României la şah rapid pe echipe, la Alba Iulia. Liderii competiţiei, după primele runde

Cupa României a fost organizată de Federatia Română de Şah şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Hotel Transilvania, DGASPC Alba, Muzeul Unirii Alba Iulia, Fundaţia Comunitară Alba şi sponsori.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=569591avatar Publicat de pe 21 mai 2017 şi actualizat pe 22 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
  • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
  • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
  • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...
  • VIOREL: Bine ca Isi dau prime si salarii de zeci de mii de lei. HAVA se plimba prin Grecia,vara asta nu prea a dat pe...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI