Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Preselecții Next Star la Alba Iulia, sezonul IV. Emoții mari pentru micuțele talente la castingul de la Palatul Copiilor

Publicat

YouTube video

Și-au luat inima în dinți și au venit însoțiți de părinți și bunici să arate că s-au născut cu talent într-ale cântatului, dansului și actoriei. Una dintre cele mai cunoscute emisiuni de talent-show pentru copii din România, Next Star, a ajuns și la Alba Iulia. Iar copii cu vârste cuprinse între 4-13 ani, din județul Alba s-au prezentat la castingul desfășurat marți, 5 august, la Palatul Copiilor. Cei mai norocoși, care vor fi aleși să intre în competiție, au ocazia să fie văzuți și apreciați de o țară întreagă, dar și posibilitatea de a câștiga marele premiu de 20.000 de euro.

Cu emoții care se citeau pe chipurile lor, dar bucuroși că vor avea ocazia să fie vedete la TV, copii din mai multe localități din județul Alba, au participat  la castingul concursului de talente Next Star. Începând cu ora 17.00, curtea Palatului Copiilor din Alba Iulia a răsunat de repetițiile copiilor care au venit să demonstreze că au talent în ale actoriei, dansului sau muzicii.

Printre cei prezenți la casting a fost și Vlad Pelciu, de 7 ani, din Bărăbanț care a încercat să impresioneze prin interpretarea unei piese din folclorul românesc.

Daria Alexandra Mihaiu, de 9 ani, din Cugir s-a remarcat printr-un număr de improvizație, iar surorile Belean Denisia Teodosia și Maria Petronela au interpretat cântece atât din repertoriul românesc, cât și cel internațional.

YouTube video

Organizatorii preselecției au căutat copii cu abilități deosebite, care să fie carismatici și totodată unici prin felul în care se prezintă.

Fiecare candidat a dat o probă de măiestrie în dans, actorie, instrumente sau voce, în fața camerei de filmat. Filmulețele vor fi vizionate la București, într-o preselecție la care vor lua parte și jurații emisiunii, Maria Cârneci, Pepe, Lora, Connect-R și Vasile Muraru.

La casting au participat copiii cu vârsta cuprinsă între 4 ani și 13 ani, însotiți de către un părinte sau un tutore  după cum se precizează în regulamentul concursului.

Concurenții au putut să susțină următoarele categorii de probe:

Proba muzicală – hit-uri românești și/sau internaționale, interpretare la instrument muzical etc.;

Proba de dans – dansuri individuale/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;

Proba de actorie – număr dintr-un musical/piesă de teatru/scenă dintr-un film etc.;

Alt gen de prestație artistică – număr de circ, mimă etc.

Irina OPINCARIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax