Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Ricardo Caria, în concert caritabil la Alba Iulia. „Trust Your Art”, alături de elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria”

Publicat

YouTube video

Prezent pentru a doua oară în concert la Alba Iulia, Ricardo Caria continuă seria de spectacole susținute în scop caritabil, în mai multe orașe din România. Cauza pentru care luptă să strângă fonduri este un grup de copii cu cancer, pentru care speră să reușească să achiziționeze niște aparate medicale care le-ar facilita tratamentul.

Concertul a început în jurul orei 19.30 la Casa de Cultură a Studenților, unde s-au strâns câteva zeci de oameni pentru a-i asculta pe artiști, dar și a contribui la cauza caritabilă. Ricardo Caria a cântat alături de elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria”, dar a avut și câțiva invitați, dansatori, vocaliști.

Prin acest turneu, interpretul dorește să sprijine Asociația Umanitară Alexandru Damian, înființată de o familie al cărei copil a fost afectat de cancer, însă a scăpat. „Este o asociație transparentă, sunt oameni care fac mult bine și m-am decis să îi ajut cu ce știu eu să fac, să cânt pentru cei care fac bine în lume”, a spus Ricardo Caria.

Ricardo Caria se află în plin turneu din care fac parte orașele Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureș, Luduș, Timișoara, Oradea, Arad.

Vedeți mai jos mesajul lui Ricardo Caria pentru cititorii Alba24, o piesă și câteva imagini de la concert:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax